Главная » 2023 » Лютий » 3 » Таунхаус: головні плюси та мінуси
14:25
Таунхаус: головні плюси та мінуси

Таунхаус: плюси та мінуси заміської квартири

У розумінні багатьох, незважаючи на своє пряме тлумачення, таунхаус, скоріше, – заміський будинок. Проте придбання такої нерухомості у передмісті має свою специфіку.

Плюси та мінуси купівлі таунхауса

Модель життя, що передбачає відокремлення за призначенням території для професійної діяльності та побуту, особистого життя давно здобула популярність у розвинених країнах Європи та США. У нас її такий спосіб життєдіяльності з'явився порівняно недавно.

Життя в таунхаусі має свої плюси та мінуси і має на увазі чіткий поділ: робоче місце – у міській метушні, сімейне та особисте життя має проходити в максимальному комфорті. Поява на ринку такої нерухомості класу "економ" була зустрінута з ентузіазмом як потенційних інвесторів - представників середнього класу, фахівців з дистанційної професійної діяльності, "фрилансерів", сімейств з дітьми, пенсіонерів; так і забудовників.

Такий вид житла доступний широкому колу покупців, попит на нього зростає. Зі зростанням популярності зростає впевненість у перспективах капіталовкладення: фахівці пророкують цьому сегменту заміської нерухомості довгі роки затребуваності, хороші показники ліквідності та попит на оренду. Забезпечити повернення та множення капіталовкладень допоможе грамотний підхід до вибору об'єкта власності.

Кому добре жити в таунхаусі: плюси та мінуси

Переваги влаштування свого будинку поза знайомою, набридлою атрибутикою урбанізації видно неозброєним спеціальними знаннями поглядом:

  • регулярне проведення часу в оточенні природи;
  • більше можливостей для влаштування особистого комфорту відповідно до своїх уподобань;
  • можливості отримання великих благ з використанням менших витрат.

Джерела можливих проблем:

  • віддаленість, відірваність від центру міста, значних об'єктів професійного та суспільного життя;
  • не завжди налагоджено транспортне сполучення, значну інфраструктуру;
  • земельна ділянка – скоріше символічна, ніж практично значуще придбання.

Вчасно сформулювавши, у чому мінус таунхаусів щодо конкретного його власника, можна звести вплив негативних чинників до мінімуму за допомогою ретельного підбору відповідного варіанту.

Просмотров: 2160 | Добавил: biuro | Теги: таунхаус | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar