Главная » 2019 » Серпень » 24 » Тенденції дизайну інтер'єру "холостяцька барлога"
08:12
Тенденції дизайну інтер'єру "холостяцька барлога"

Дизайн інтер'єру не слід плутати з декором інтер'єру. Його мета - створити функціональний і комфортабельне для проживання простір. Нові зірки дизайну Anna Abbruzzo і Alain Courchesne з компанії Igloo Design діляться поглядами на тенденції в області дизайну інтер'єрів і дають рекомендації, як одинокому чоловікові найкраще облаштувати свій холостяцький барліг.

Які актуальні тенденції дизайну інтер'єру можуть бути цікаві для чоловіків?

У наш час в дизайні інтер'єру переважають саме "чоловічі" тенденції, тобто в моді сміливий оригінальний малюнок, а також великі гострокутні форми і яскраво виражені елементи дизайну. Дуже вітається відображення індивідуальності в інтер'єрі і класичний чоловічий "інтер'єр" в стилі інтер'єрів "Божевільних".

Як за допомогою нових речей можна поліпшити закінчений інтер'єр, щоб він відображав індивідуальність господаря будинку?

Ключове слово в даному випадку - "індивідуальність". Сьогодні воно часто вживається, і в самому різному контексті. Поступово ми відходимо від мінімалізму і стриманості в інтер'єрі, від усіх цих нейтральних тонів і сірих стін, в яких відчуваєш тугу і смуток. Такий простір здається безликим, нежитловим і некомфортабельним. На щастя, це вже в минулому. Інтер'єр все частіше наповнюється всякими "дивними" речами, яким тут, здавалося б, і не місце - речами, знайденими на барахолці, перевезеними зі старого батьківського будинку, купленими на розпродажі, переробленими або зробленими своїми руками. Ці унікальні речі необов'язково красиві, і навіть не завжди вписуються в інтер'єр, але зате "оживляють" простір. Так, на одній з недавніх дизайнерських виставок ми бачили, як в інтер'єрі використовувалися іграшкові машинки, перефарбовані в бронзовий або золотистий колір. Так що не бійтеся експериментувати і здаватися смішним - прикрашайте інтер'єр улюбленими і дорогими для вас речами.

Просмотров: 2616 | Добавил: biuro | Теги: Тенденції дизайну інтер'єру холостя | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar