Главная » 2020 » Грудень » 24 » Відпочинок в кредит: переваги і недоліки
18:03
Відпочинок в кредит: переваги і недоліки

Відпочинок в кредит: переваги і недоліки

З часів розпаду тоталітарного Радянського Союзу відпочинок за кордоном перестав бути чимось з розряду нездійсненних мрій і став цілком реальною метою абсолютної більшості громадян. При цьому відпочинок за кордоном передбачає певні витрати на:

  • покупку путівки;
  • переліт;
  • проживання;
  • оформлення документів.

На жаль, необхідна кількість готівкових коштів є в розпорядженні не всіх громадян. Рішенням даної проблеми є відпочинок в кредит. Тим паче, що в наш час можна швидко отримати онлайн кредит на карту за допомогою інноваційного ресурсу groshik.com.

Такий різновид позики, який може бути витрачений на відпочинок, часто називають споживчим невідкладним кредитом. Основними документами, які доведеться надати для отримання такої позики онлайн, завантажити їхні фото, є:

  1. паспорт;
  2. ідентифікаційний код;
  3. кредитна карта, верифікацію якої доведеться пройти.

В абсолютній більшості випадків на оформлення такої заявки у клієнта піде не більше 15 хвилин і після цього, в разі позитивного результату розгляду заявки, кредит на карту буде переведений майже миттєво.

На ринку є інший різновид кредитів, орієнтованих на туристичні потреби громадян. Ця позика так і називається "Кредит на відпочинок". У порівнянні зі споживчим позикою в загальноприйнятої трактуванні цього виразу, даний займ має такі переваги:

  • цей банківський продукт можна оформити безпосередньо в офісі туристичної агенції;
  • оформлення такої позики займає не більше 5 хвилин;
  • якщо розмір потрібної позики не перевищує 50 тис грн, як правило, довідка про доходи не потрібна;
  • у літню пору для погашення такого кредиту клієнту будуть запропоновані пільгові умови.

кредит онлайн

При наявності зазначених переваг, подібний кредит має такі недоліки - велика кінцева ціна, а також той факт, що клієнт окремо оплачує комісію за послуги посередника, яким, в даному випадку є туристичне агентство.

Як бачите, відпочинок вже не здається такою нездійсненною мрією, як раніше. Треба лише докласти мінімум зусиль. Втім, на наш погляд, якщо ви плануєте мандри Україною, то значно доцільніше, простіше та ефективніше буде взяти кредит онлайн на сайті Грошик. Таким чином менше мороки, ніякого зайвого спілкування та очікування — дадуть чи не дадуть, а також онлайн-калькулятор, який одразу допоможе зорієнтуватися, у скільки обійдеться така позика.

На думку багатьох фахівців, зростаюча динаміка використання таких позик, відповідно до негласних законів ринку, спровокує посилення конкуренції між компаніями, які видають онлайн кредити і, як наслідок, вартість даного продукту значно знизитися. Чи буде так насправді - зможемо дізнатися зовсім скоро, адже такі позики дійсно дуже затребувані.

Просмотров: 2494 | Добавил: redaktor | Теги: кредит, онлайн | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar