Главная » 2022 » Жовтень » 31 » Балконні пластикові вікна: що варто знати
00:18
Балконні пластикові вікна: що варто знати

балкон вікно Вибирайте лише гарні пластикові вікна! Скління балконів та лоджій – це дуже відповідальний процес. Тому тут варто дослухатися думки фахівців.

Теплоізоляція та шумоізоляція вашого приміщення багато в чому залежить від склопакета, що становить близько 80 відсотків від усієї конструкції. Зазвичай, дуже важко самостійно розібратися з правильним вибором при встановленні пластикових вікон на лоджію. Засклення пластиковими вікнами повинно проводитися за всіма правилами та з дотриманням усіх нюансів та тонкощів.

Що ж потрібно знати про балконні пластикові вікна?

Для кліматичних умов зовсім не прийнятні однокамерні склопакети з двох шибок. Якщо зробити скління балконів і лоджій цим видом, то взимку приміщення залишиться завжди холодним, а вікна будуть промерзати та пітніти. Звичайно, якщо ви не плануєте внутрішнє утеплення та вибираєте холодне скління, то можете зупинити свій вибір на однокамерному склопакеті.

В інших випадках, при встановленні пластикового вікна на лоджії, найприйнятнішим стане вибір двокамерного склопакета. Саме такий вид дозволить вам у холодну пору року без проблем використовувати балкон або лоджію як додаткове приміщення із корисною площею.

При установці вікон на лоджію можна придбати і однокамерний пакет з теплоізоляційним покриттям скла. Цей вид має ряд переваг – конструкція легка, сонячне світло вільно проникає крізь шар покриття, ціна невисока.

Якщо ваші вікна виходять на проїжджу частину, і ви хочете позбавитися постійного докучливого шуму автомобілів, то зверніть увагу на те, що скло повинно мати товщину не менше 6 мм.

балкон вікно

Також дуже суттєвими є міцність та зовнішній вигляд металопластикових конструкцій.

Сьогодні багато компаній пропонують виготовлення та монтаж пластикових вікон на балкон та лоджію виробників фурнітури та комплектуючих від відомих світових брендів.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1671 | Добавил: biuro | Теги: вікно, балкон, пластикове | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar