Главная » 2019 » Березень » 12 » Буфет, сервант, гірка - вінтажні меблі для кухні
16:07
Буфет, сервант, гірка - вінтажні меблі для кухні

вінтажні меблі для кухні

Буфет, сервант, гірка - вінтажні меблі для кухні

Вбудовані кухні з'явилися на просторах нашої країни недавно і моментально завоювали популярність завдяки ергономічності і стильному вигляду. Однак останнім часом намітилося закономірне повернення до традицій. Так званий вінтаж або мода на старовину, набирає силу, і кухня з сервантом для посуду в стилі початку ХХ століття тепер виглядає стильно і цікаво.

Попереднім поколінням не можна відмовити в практичності. Розташування столового начиння в буфетах і сервантах минулого використовується і в нинішніх кухнях досі:

  1. верхні закриті полиці для легкого посуду;
  2. висувні ящики для столових приладів;
  3. нижні великі полки для масивної посуди.

Бабусині кухні з сервантами для посуду знову входять в моду, проте інша доля спіткала гірку - шафа зі скляними дверцятами, в якій виставлялися дорогі і красиві сервізи. Цей предмет настільки канув у небуття, що саме слово змінило значення, і гіркою називають то шафа-стінку, то буфет.

Виробники йдуть назустріч модним смакам і пропонують окремі, оригінальні шафи і полиці для кухні, які витримані в старовинному стилі, але коштують значно менше раритетів минулого.

Категория: Дизайн | Просмотров: 6131 | Добавил: biuro | Теги: Меблі, кухня, дизайн, стиль, вінтажні меблі для кухні, вінтаж | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar