Главная » 2022 » Жовтень » 12 » Дизайн інтер'єру: чохли на стільці
10:33
Дизайн інтер'єру: чохли на стільці

чохол стільці Що може зробити будинок максимально затишним? Звичайно ж - гарні меблі, дорогі шпалери та стильні штори. Але це не весь секрет успіху, адже важливим є весь інтер'єр, продуманий до дрібниць. Саме незначні, на перший погляд, деталі, різні аксесуари роблять будь-який будинок затишнішим, таким, куди завжди хочеться повертатися. Гарне облаштування будинку грає величезну роль у досягненні його затишку.

У таких випадках не останнім за значимістю буде такий аксесуар, як чохли на стільці. Вони не лише красиві, а й дуже практичні. Цікаво, що вони актуальні не тільки для кухонних стільців, вони вкрай важливі для:

  • дитячих стільців для годування;
  • меблів для їдальні;
  • тераси;
  • саду;
  • банкетних залів та ресторанів.

Наявність такого простого аксесуара значно полегшує експлуатацію стільців, сидіння значно довше виглядає новим.

Купити відповідний чохол не так і складно, якщо ви знаєте розміри стільців і розумієте, до якого інтер'єру його варто підібрати. Уважно вивчіть фото, представлені інтернет-магазинами, визначтеся з матеріалом виготовлення, кольором, стилем, необхідними розмірами та зробіть покупку.

При пошитті чохлів використовують різні матеріали, які повинні відповідати певним критеріям:

  • міцність;
  • зовнішня привабливість;
  • здатність добре стиратися та швидко висихати;
  • також важливим є комфорт.

Це можуть бути як синтетичні, так і натуральні тканини, кожен з різновидів має свої плюси та мінуси, якісь довше зберігають первозданний вигляд, а інші добре відмиваються, деякі ж поєднують у собі всі ці характеристики.

Як правильно підібрати чохол?

Призначення чохла прямо впливає на спосіб його вибору та основні критерії, на які варто звернути увагу.

1. Для дитячого садка та дитячих кімнат. Перший та головний критерій після практичності – наявність яскравого малюнка. Це швидко приверне увагу малюків, викличе їхнє захоплення побачивши улюблених героїв.

2. Для офісного інтер'єру. Доречні строгі кольори або корпоративні відтінки, міцні тканини, які зможуть витримати інтенсивне навантаження.

3. Для заходів та урочистостей. Найчастіше використовують однотонні шовкові чохли, як декор використовують з яскраві елементи.

4. Для створення домашнього затишку. Кухня, їдальня, вітальня, веранда – ось ті місця, де може знадобитися чохол. Перевагу віддають теплим спокійним тонам і практичним тканинам. Це також можуть бути в'язані гачком чохли, що нагадують бабусин душевний затишок.

Моделі чохлів

Цілісні. Універсальний варіант для багатьох випадків, така модель щільно сідає на конструкцію стільця, закріплюється за допомогою блискавки або липучок. Вони дуже універсальні, оскільки підходять для різних випадків.

Роздільні. Дуже практичний варіант, оскільки окремо може кріпитися на спинку або сидіння. Чудовий варіант для заміського будинку або дитячої кімнати. Немає необхідності прати весь чохол, коли забруднилася якась із його частин.

чохол стільці

Вільні. Простий варіант його силует формується за допомогою стрічки або банта. Цей чохол досить накинути на стілець, і той миттєво зміниться.

Чохли у вигляді подушок. Хороший варіант для твердих стільців без м'якої оббивки, вони збережуть структуру дерева у відмінному стані, а також зроблять стілець зручнішим.

У кожного виникає бажання покращити або змінити інтер'єр у будинку, додати хоч трохи затишку, але не завжди дозволяють фінанси робити великі витрати для цих цілей, адже замінити меблеві гарнітури досить дорого. Якісні чохли на стільці та інші меблі вирішать цю непросту проблему, за допомогою якої можна недорого і стильно перетворити свій будинок.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1441 | Добавил: biuro | Теги: стільці, дизайн, чохол, інтер'єр | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar