Главная » 2022 » Жовтень » 18 » Дизайн та облицювання балкона
00:09
Дизайн та облицювання балкона

дизайн балкон Найчастіше балкон обшивають, використовуючи панелі або вагонку з дерева та пластику, гіпсокартон. Стіни можна просто пофарбувати, нанести штукатурку або поклеїти шпалери. При виборі варіанта облицювання балкона слід враховувати, яку функцію виконуватиме балкон у квартирі. Якщо там буде кабінет, то краще використовувати дерев'яні панелі та ламінат. Для ігрової кімнати стіни можна пофарбувати та покрити ковроліном. Для зимового саду підійде вагонка та дощата підлога.

Вибір меблів та декорування балкону

Заключний та найприємніший етап ремонту. При декоруванні балкона чи лоджії необхідно враховувати розміри приміщення, його цільове значення, також стиль квартири в цілому. Є низка загальних правил при виборі меблів для балкона:

  • меблі не повинні бути громіздкими;
  • меблі повинні виконувати кілька функцій:
  • стіл-тумбочка, диван з місцем для зберігання речей;
  • добре, якщо меблі будуть вбудовані або висувні.

Окрім меблів слід приділити увагу різним деталям: світильники, картини, декоративні подушки, свічки. Добре виглядає на балконі маленький фонтан або стильний торшер. Завдяки правильно підібраним речам такого плану, можна створити унікальну атмосферу.

Цілком доречно для будь-якого дизайну балкона виглядатимуть живі рослини. Розміщувати квіти можна на підвіконні або зробити спеціальні полиці та підставки. Кімнатні рослини потрібно вибирати з урахуванням "клімату" балкона: сонячна або тіньова сторона, наявність протягів і т. д. Вибравши правильні рослини і розмістивши їх у кашпо в єдиному стилі з усією обстановкою, можна досягти неперевершеного результату.

дизайн балкон

Для балкона краще підійдуть рулонні штори або жалюзі, великих штор та гардин краще уникати. Не рекомендується вішати на балконі надто яскраві фіранки, краще вибрати штори в тій колірній гамі, що і в кімнаті, до якої примикає лоджія.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1451 | Добавил: biuro | Теги: облицювання, балкон, дизайн | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar