Главная » 2019 » Березень » 12 » Інтер'єр квартири з подіумом
16:53
Інтер'єр квартири з подіумом

Інтер'єр квартири з подіумом

Яскравою новацією останнього часу став дизайн квартир з подіумом - функціональним або декоративним піднесенням підлоги. Основними функціями подіуму є зонування і економія простору, що особливо корисно для квартир з маленькою площею, нестандартних планувань і студій.

Для економії простору знадобиться досить високий подіум, не менше 35 см, а краще півметра. Найпоширеніший варіант - помістити на подіум ліжко, а всередині влаштувати ящики для зберігання сезонних або габаритних речей, білизни. Інший цікавий спосіб - облаштувати на подіумі робочий стіл, а під ним зробити викочування спальне місце. Таким чином, можна велике двоспальне ліжко розмістити в зовсім невеликій кімнатці.

У студії або великій кімнаті версії дизайну квартири з подіумом спрямовані на зонування. Такі подіуми невисокі, близько 15 см, і поділяють функціональні частини квартири, наприклад, столову і робочий кут, кухню і вітальню. Для зони їдальні подіум можна обладнати в центрі кімнати і поставити на нього стіл і стільці, а робочий простір краще виділяти в бічній частині кімнати.

Категория: Дизайн | Просмотров: 7021 | Добавил: biuro | Теги: дизайн, подіум, квартира, ІНТЕРЄР, поради, зонування | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar