Главная » 2022 » Листопад » 26 » Як облаштувати гардероб
00:16
Як облаштувати гардероб

гардероб Після закінчення ремонту вам залишається одне, не менш цікаве заняття - визначитися з місцем для розміщення нових меблів. Це приємний клопіт – продумати майбутній інтер'єр, погортати сторінки модних журналів, переглянути пропозиції магазинів. І цілком природним буде бажання влаштувати своє житло таким чином, щоб воно не нагадувало готельний номер, мебльований стандартними предметами обстановки.

Звичайно, інтер'єр житла, що знімається, навряд чи буде хвилювати квартиронаймача, чого не можна сказати про власне житло, яке хочеться перетворити на затишне гніздечко. Модернізувати обстановку квартири, а разом з нею і домашній інтер'єр можна одним безпрограшним способом, а саме - замінити старі шафи на зручну і містку гардеробну.

Як правило, під гардеробну виділяють простір в три-чотири квадратні метри в будь-якій стінній ніші, або відгороджують місце, що прилягає до глухої стіни спальні за допомогою ширми або дверима, обладнаними розсувними механізмами, залежно від бажання господарів. Секції вбиральні зазвичай роблять з ламінату або пластику, але є і більш дешевий варіант - ламіноване ДСП. За наявності вільних коштів можна вдатися до класичного варіанту дизайну, виготовивши секції з натурального дерева.

Дуже часто, відремонтувавши квартиру, господарі приходять до думки про заміну меблів, оскільки хочуть досягти гармонії у загальному інтер'єрі кімнати. І тоді виникає одвічна проблема – куди подіти старі шафи, які не вписуються в навколишній простір?

гардероб

Можна поміняти їх на нові меблі, дизайн яких буде більш вдалий, але можна скористатися й іншим способом - замінивши шафи, і громіздкі комоди на сучасні гардеробні кімнати, де буде зручно розміщувати безліч речей. При цьому можна бути впевненим, що речі збережуть свою форму та прослужать набагато довше. Якщо ви правильно облаштуєте свою вбиральню, вам не загрожує поява неприємних запахів та молі.

Велике значення для розміру та форми вбиральні має простір, де вона розміститься. Гардеробна стандартного зразка повинна займати простір не менше 3-4 квадратних метрів, який повинен бути вентильованим, не мати труб опалення і, звичайно, добре освітлюватися.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1511 | Добавил: biuro | Теги: гардероб, облаштування | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar