Главная » 2022 » Грудень » 17 » Як відремонтувати маленьку кухню
11:28
Як відремонтувати маленьку кухню

ремонт кухня дизайн Ремонт кухні, яка має невелику площу, – завдання досить непросте. Справа навіть не у технічних проблемах. Проблема полягає в необхідності розмістити всі потрібні господині прилади на просторі кухні. Бажано також зробити приміщення візуально більшим, ніж насправді воно є. У цьому допоможуть деякі дизайнерські хитрощі.

Наприклад, перед початком ремонту слід здійснити зонування. Так називається візуальний поділ кімнати на окремі зони. Всі необхідні прилади після такої процедури не займуть багато місця та розміщуватимуться на потрібних місцях.

В основному процес розміщення приладів на маленькій кухні складається з наступних кроків:

  • зонування;
  • відділення миття від газової або електричної плити;
  • планування розміщення побутових приладів, які в будь-який момент можуть знадобитися;
  • розміщення підвісних шаф.

Між плитою для приготування їжі та мийкою можна поставити невелику шафку.

Дизайн

Колірний відтінок кухні можна підібрати будь-який. Тут головне, щоб залишалося якнайбільше світлих елементів. Адже саме вони візуально збільшують простір приміщення.

Пастельні тони для кухні є традиційним варіантом. Вони найкраще збільшують кухню. Можна підібрати персиковий, світло-рожевий, відтінок бежевий. Меблі дизайнери рекомендують купувати в тон загальному тлу.

Якщо ви вирішили обробити кухню в синіх або блакитних відтінках, то меблі підійдуть з безліччю хромованих елементів (ніжки столів і стільців і т.п.). Обов'язково має бути хоча б одне дзеркало. Навіть фартух підбирайте світлого тону.

ремонт кухня дизайн

Приміщення, оброблене в соковитих світло-салатових відтінках, буде виглядати яскраво, але для нього потрібне гарне освітлення, щоб збільшити простір. Цього можна досягти за допомогою світильників на стелі чи шафках.

Кухню в червоних тонах роблять за допомогою меблів червоного кольору. А робочі поверхні та фартух залишаються пастельними.

Підлога

Через особливості кухонного приміщення, підлога повинна добре митися і мати темне забарвлення. Найкращим матеріалом для покриття для підлоги буде лінолеум. Якщо кімната має площу не менше семи квадратних метрів, то можна розділити різними тонами зону приготування та столову зону.

Дверний отвір

Проблему збільшення простору на кухні можна вирішити за допомогою дверного отвору. Наприклад, поставивши розсувні двері або прибравши їх взагалі, зробивши арку.

Категория: Ремонт | Просмотров: 1571 | Добавил: biuro | Теги: ремонт, кухня | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar