Главная » 2022 » Вересень » 22 » Мезоніни - поверхові стелажі
18:43
Мезоніни - поверхові стелажі

мезоніни поверх стелаж Мезоніні поверхові стелажі є досить популярними конструкціями, які застосовуються в умовах сучасних складів. Часто вони просто незамінні, оскільки значною мірою дають можливість збільшити обсяги зберігання продукції на складах. Застосовуються переважно для складування штучних вантажів чи товарів у коробках.

Щоб складська техніка та персонал могли зручно переміщатися між стелажами, можлива організація спеціальних пішохідних рівнів. Залежно від певних технічних рішень, мезоніни можна розділити на кілька типів:

  1. до першого відносяться прохідні стелажі, тобто поверхові мезоніни на основі поличкових або фронтальних складських стелажів;
  2. до другого – незалежні чи окремо розташовані платформи.

Поверхові стелажі

Поверхові стелажі також зручні у випадках, коли необхідно розташувати конструкції на різних ярусах. Часто подібні рішення трапляються в умовах складів з автомобільними запчастинами. Нерідко платформи стелажів можна побачити і в зонах експедицій або на місцях розміщення спеціального обладнання, такого як конвеєри. Не винятком є і офісні приміщення, де мезоніни дають можливість зберегти адміністративну площу, тим самим не порушуючи необхідних технологічних умов.

Прохідні поверхові стелажі виготовляються як одна стелажна система. При цьому враховують і обсяги роботи, і майбутні навантаження на конструкцію та певні завдання. У такому випадку встановлюється пішохідний настил, який спирається на вертикальні стійки. Прохідні мезоніни примітні своєю вартістю. Особливо економічними вони видаються за умови монтажу триярусних та вищих конструкцій.

Окрема платформа

Окремо розташована платформа є конструкцією, по суті, є додатковим поверхом для технічних цілей, який знаходиться всередині самого приміщення. Такі мезоніни вибирають з метою зберігання підлоги, що дозволяє багато в чому зберегти корисну площу складу.

Базові стелажі

Варто відзначити також базові стелажі, які можуть бути монтованими із застосуванням поличкових стелажних систем або за допомогою спеціальних елементів вантажної стелажної системи. Останній варіант особливо актуальний для великих навантажень і великих вантажів. Незайвим він буде і у випадках організації широких стелажних проходів, а також для користування складською технікою на другому та вищому рівнях.

мезоніни поверх стелаж

Завдяки тому, що сучасні мезоніни для складу випускаються заводами серійно, ви можете в найкоротші терміни отримати продукцію, що вас цікавить. Так, відпадає потреба в організації проектних робіт для індивідуальних об'єктів, оскільки конструкція збирається з окремих вузлів та елементів протягом короткого часу. За рахунок цього ви не тільки заощадите свої кошти, але й придбаєте гарантовано якісну конструкцію, що пройшла всі випробування.

Мезоніни мають досить високий термін експлуатації, тому звертаючись до фахівців, ви надовго забезпечите свій склад відмінним оснащенням.

Категория: Стройка | Просмотров: 1781 | Добавил: biuro | Теги: стелаж, мезоніни, поверх | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar