Главная » 2022 » Жовтень » 20 » Модний дизайн інтер'єру: п'ять стилів для натхнення
11:07
Модний дизайн інтер'єру: п'ять стилів для натхнення

Global Chic

Цей стиль є сумішшю меблів, текстилю та аксесуарів з різних куточків світу. Етнічні орнаменти, такі як ікат (середньоазіатські мотиви) стали знову дуже популярні. Ікат дуже давня техніка фарбування ниток, у результаті виходять яскраві візерунки. Такі речі послужать чудовим акцентом через свою яскравість та неоднорідність кольорів.

дизайн інтер'єр

Китайські стільці для веранди, які зазвичай зроблені з кераміки або порцеляни, теж є предметом цього стилю. Спочатку такі стільці були зроблені для використання на вулиці, але зараз багато дизайнерів ставлять їх в інтер'єр, тумбочки або столу.

Голлівудський регентський стиль (Hollywood Regency)

Цей стиль народився завдяки голлівудським фільмам 40-50-х років, де художники-постачальники вигадували інтер'єри. Дуже великі аксесуари, мінімалістичні прості меблі, безліч дзеркал, і великі люстри утворюють цей стиль.

Геометричні орнаменти на подушках, складні приглушені кольори, трохи металевих предметів декору, і всієї пари фігурок собак додадуть будь-якій кімнаті дух фантастичного світу кіно.

Змішування простого дизайну зі складним створює безліч акцентів, актуальних для цього напряму. Лаковані та дзеркальні меблі чудово виглядають з антикварними меблями-шинуазрі. Контрастні стіни можуть бути оздоблені сучасним мистецтвом. Блиск, сяйва, шик не залишає цей стиль, як би тут жили знамениті голлівудські актори.

Богемний шик (Bohemian Chic)

Ще за часів Оскара Уальда цей стиль був способом життя. Сьогодні він остаточно революціонував у модний стиль декорування інтер'єру. Цей стиль можна назвати еклектичним. Тут також комбінуються різні стилі, старе та нове.

Багаті текстури та пишні хитромудрі візерунки та орнаменти, пихатие кольори парчі, все це створює непередавані відчуття від інтер'єру. У результаті, справжній богемний стиль - це відображення вашої творчої натури та вашого життєвого досвіду в інтер'єрі. Адже кожен із нас у душі трохи поет чи художник.

Еко-дизайн

Останнім часом спостерігається інтерес дизайнерів до екології та збереження навколишнього середовища. Багато уваги приділяється використанню органічних чи екологічно чистих продуктів. Так у декорі інтер'єру стали популярні органічні кольори (бежеві, коричневі, зелені) та форми.

дизайн інтер'єр

Виробники екологічних меблів намагаються використовувати перероблені матеріали. Наприклад, органічні бавовняні тканини не тільки зберігають навколишнє середовище, але й є комфортними для використання у побуті.

У такому інтер'єрі все нагадує природні форми - килими, що імітують мох або траву, столи, схожі на стовбур дерева, багато рослин. Розписні керамічні фігурки птахів, декоративні гілки додають інтер'єру натуралізму та екологічності.

Сімейне гніздо

Сучасний ритм життя дуже стомлює, тому одним із небагатьох місць, де ми можемо сховатися та відпочити, є будинок. Нам усім необхідне тихе, затишне місце, де життя здасться простим, місцем, яке позбавить нас безладу і хаосу сучасного життя. Зручні, звичні нам меблі, відсутність непотрібних речей, не тільки допоможе нам знайти спокій, а й збереже наш гаманець. Люди зрозуміли, що можна повторно використовувати дорогу серцю тканину в оформленні або зберегти крісло дідуся, і все це тільки додасть тепла та затишку будинку. Будувати будинок на багато років наперед, зберігати традиції стало однією з тенденцій сучасності. Тут можна побачити затишне крісло, що стоїть поруч із книжковими полицями, торшер з м'яким ніжним світлом, покривала для меблів та безліч килимів.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1671 | Добавил: biuro | Теги: дизайн, інтер'єр | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar