Главная » 2022 » Листопад » 19 » Монтаж керамограніту на фасад
12:35
Монтаж керамограніту на фасад

керамограніт фасад Матеріал керамограніт вважається одним із нових серед будівельних матеріалів. Він дуже вдалий при експлуатації. Керамограніт відноситься до штучних матеріалів і має унікальні властивості.

Сучасні технології змогли створити дуже міцну речовину, яка має високу морозостійкість. Останнє стало можливим внаслідок низького рівня поглинання вологи та її щільної структури. Керамічний граніт екологічний, дуже стійкий до зовнішнього середовища. Крім цього, він не горить і здатний витримувати серйозні постійні навантаження. Саме тому він є незамінним для створення системи вентильованих фасадів.

Ця технологія найчастіше використовується для облицювання великих будівель. Керамограніт надає їм доглянутого благородного вигляду, сприяє утепленню стін. При цьому залишається простір для вільної вентиляції повітря між несучою стіною та облицювальним покриттям. Це сприяє видаленню зайвої вологи та провітрюванню стін будівлі.

Широке застосування матеріал отримав реконструкції старих будинків. З його допомогою надають нового вигляду житловим будинкам, торговим і громадським установам. Нові будівлі спочатку утеплюють керамогранітом для покращення зовнішнього вигляду та продовження терміну служби конструкції.

Завдяки своїй надійності керамограніт забезпечує ефективний захист стін. Вони не промерзають від дуже низьких температур, не сиріють і не збирають конденсат. Провівши фасадні роботи із застосуванням керамограніту, можна надовго забути про проблеми із зовнішнім виглядом будівлі. Тим більше, що чистити цей матеріал потрібно вкрай рідко. На ньому не накопичується бруд, він добре миється і не потребує оновлення.

керамограніт фасад

Встановлення вентильованого фасаду з цього матеріалу дуже складний та трудомісткий процес. Виконувати його можуть лише висококваліфіковані працівники. Але завдяки великим розмірам плит, часу на обробку витрачається небагато.

Робота поділяється на кілька основних етапів. Насамперед, починається все з передпроектних робіт. Після завершення підрахунків готуються стіни та встановлюються кронштейни. Стіни покриваються захистом, а після накладаються несучі напрямні. Після цього монтуються касети та вентильований фасад.

Панелі легко демонтуються, тому їх можна замінити в будь-який час. Власник може не турбуватися, що його будівля стане не сучасною або її зовнішній вигляд йому набридне.

Категория: Стройка | Просмотров: 1811 | Добавил: biuro | Теги: монтаж, керамограніт, фасад | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar