Главная » 2019 » Серпень » 5 » На що важливо звернути увагу при виборі електрокаміна
16:16
На що важливо звернути увагу при виборі електрокаміна

На що важливо звернути увагу при виборі електрокаміна

Сучасний електричний камін - це вдала заміна живого вогнища в хмарочосах мегаполісів. Адже у жителів великих міст теж буває бажання погріти руки біля вогню. Тому багато вирішують придбати собі електрокамін, з вибором якого ми і допоможемо вам впоратися.

Придивіться до живого вогню! Імітація полін у вогнищі різними виробниками виконується з різною достовірністю. Найбільш якісними вважаються імітації здатні відтворити різні стадії прогорання полін. Ідеальний варіант - це каміни, де дрова немов оживають:

  1. полінами пробігають іскри;
  2. вугілля спалахують і остигають;
  3. покриваються сірим попелом.

Наймайстерніші електротопки виробляються фірмами рівня Dimplex і ціна їхня починається від п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ця ціна пояснюється тим, що виробники використовують найбільш інноваційні технології для імітації стародавньої стихії вогню.

Остерігайтеся підробки

На сьогоднішній день існує безліч технологій, що дозволяють імітувати натуральний камінь, і штучний камінь — це ще не самий поганий варіант. Іноді, майстерно пофарбована пластмаса зовні здається абсолютно ідентичною з мармуром. Правда, в цьому випадку, легко можна визначити який матеріал, доторкнувшись до нього рукою. Камінь повинен бути холодним навпомацки. Якщо ж є сумніви натуральний камінь або штучний, розібратися вже не так легко, це під силу лише професіоналам.

За типом і формою електрокаміни діляться на відкриті, напівзакриті і кутові. Детальніше про кожен з них:

  1. напівзакритий камін - це камін прямокутної форми, що встановлюється безпосередньо до стіни. Це класичний варіант розташування камінів дуже поширений;
  2. відкритий камін - це камін, встановлений в центрі приміщення. Таке незвичайне розташування каміна може зробити кімнату дуже вражаючою, але місця "з'їдає" дуже і дуже багато;
  3. кутовий камін - це камін, який знайшов притулок в кутку. Цей варіант економить життєвий простір, вдало обігрує кут приміщення і робить кімнату дуже затишною.

Вдало підібраний за стилем і формою камін здатний вдихнути життя практично в будь-яке приміщення, і часто стає його родзинкою. Теплі глибинні спогади, які будить споглядання вогню, позитивно позначаються на психіці, заспокоюючи людину і даруючи їй радість.

Категория: Полезные советы | Просмотров: 5161 | Добавил: biuro | Теги: Вибір, Електрокамін | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar