Главная » 2022 » Листопад » 2 » Найпопулярніші варіанти дизайну підвісних стель
00:22
Найпопулярніші варіанти дизайну підвісних стель

підвісна стеля Зараз усі прагнуть створити у себе в будинку краси та затишку. А найкращий спосіб реалізувати ці плани – зробити гарну навісну стелю. Сьогодні ми поговоримо про дизайн стель, який тип стель краще вибрати в тому чи іншому випадку і що можна отримати, якщо прикласти трохи терпіння і фантазії до ремонту стелі.

З самого початку необхідно визначитися з тим, який дизайн підвісних стель ви бажаєте бачити, а потім вже потрібно приступати до вибору будматеріалів. Отже, ось чотири види дизайну, які відрізняються не тільки на вигляд, але і за матеріалами, які використовуються в їх створенні:

  • гіпсокартон - солідність, ліпнина;
  • легкість, майже дзеркальна поверхня стелі, безліч кольорів та відтінків – натяжні стелі;
  • дзеркальна стеля, гравіювання та стиль – алюмінієві стелі;
  • теплота в інтер'єрі, затишок та спокій подарують дерев'яні рейкові стелі.

Дерев'яна стеля чудово впишеться в інтер'єр заміського будинку!

Дизайн підвісних стель з гіпсокартону

Якщо вам хочеться бачити важкі тони та солідні нотки в інтер'єрі, то ваш вибір – гіпсокартон. Саме за допомогою цього матеріалу можна створювати відчуття "ваги", яке можна зустріти в будь-якому "солідному" інтер'єрі. Це різноманітна ліпнина, багаторівнева стеля та незвичайне підсвічування, яке ховається між цими рівнями.

Натяжні стелі

Плівка ПВХ допоможе створити дизайн підвісних стель для легких і життєрадісних людей. Це натяжні стелі. Завдяки своїм особливостям вони здобули величезну популярність. Це гнучкість у створенні форм, можливість встановити плівку ПВХ, яка буде майже ідеально прозорою, що візуально розширює простір і дарує відчуття легкості. Але натяжні стелі це ціла окрема тема для розмови. Ми сьогодні обговорюємо дизайн навісних стель.

підвісна стеля

Яскрава натяжна стеля дуже сподобається Вашим дітям!

Підвісна стеля з алюмінієвих рейок

Третій вид дизайну - це деяке змішання першого та другого. Тут уже йдуть алюмінієві рейки. Тут вибір кольорів і фактур настільки різноманітний, що прийшовши в магазин, потрібно докласти певного зусилля, щоб очі не розбіглися від різноманітності асортименту. Алюмінієві рейки самі по собі непоказні і не мають ніякого презентабельного вигляду. Але після деякої обробки вони можуть стати чистим дзеркалом, деревом, каменем або тим, що забажає покупець.

Звичайно, ніяких алхімічних дослідів з ними ніхто не проводить, просто алюмінієву поверхню певним чином обробляють, після чого вона стає схожою на той чи інший матеріал. Для посилення ефекту на рейки наноситься фарба певного кольору і відтінку.

Якщо ви подивитеся на стелю із алюмінієвих рейок з фактурою дерева, то з першого погляду не зможете відрізнити його від справжньої дерев'яної стелі. Імениті фірми настільки ретельно підходять до підбору кольорів та фактур, що їхній вигляд абсолютно ідентичний справжньому.

Дизайн підвісних стель для заміських будинків із дерев'яних рейок

Четвертий та останній вид підвісних стель – це дерев'яні рейкові стелі. Цей варіант чудово буде виглядати в заміських будинках, складених з дерева, еко-інтер'єрах та різноманітних лазнях та парилках. До речі, про останні треба сказати докладніше.

Дерев'яні рейки виготовляються з найрізноманітніших порід дерева. І якщо ви хочете монтувати цю стелю в приміщенні з підвищеною температурою і вологістю, потрібно окремо обговорити, щоб при виготовленні використовувалася липа, дуб або будь-яке інше дерево. Найпопулярнішими є породи дерева, які називаються "цілющими".

Категория: Дизайн | Просмотров: 1531 | Добавил: biuro | Теги: підвісна, стеля, дизайн | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar