Главная » 2020 » Серпень » 20 » Настінні кондиціонери: що варто знати про обслуговування та вибір
22:13
Настінні кондиціонери: що варто знати про обслуговування та вибір

Настінні кондиціонери: що варто знати про обслуговування та вибір

обслуговування кондиціонерів Літо завжди було теплим, а в останні роки, в зв'язку з загальною зміною клімату, воно стає все більш спекотним. Багато людей хочуть влаштувати затишок і комфорт в своєму будинку, і приходять до висновку, що сьогодні кондиціонер стає не розкішшю, а необхідністю. Однак слід завжди пам'ятати, що обслуговування кондиціонерів, чистку та ремонт варто довіряти тільки справжнім професіоналам, знайти яких в Києві та області можна відвідавши онлайн сайт компанії ТОВ Клімат Буд, який в Мережі знаходиться за адресою climatbud.com.ua. Тут працюють профі своєї справи, а ціни на їхні послуги - оптимальні.

У тоталітарні радянські часи кондиціонери в житлових приміщеннях мало хто встановлював. А вітчизняні моделі, що використовувалися на підприємствах, сьогодні здаються просто чудовиськами. Величезні, важезні, які видавали жахливий шум, вони до того ж монтувалися на вікна, відбираючи світло і псуючи інтер'єр.

Сучасна кліматична техніка може задовольнити найсуворіший смак

Кондиціонери бувають декількох типів, однак найпопулярнішими є настінні кондиціонери, які займають близько 80% від загальної кільксті продажів побутових кондиціонерів. У вільному продажу є найрізноманітніші установки і системи, представлені моделі від багатьох виробників. Безумовними лідерами є японські і корейські фірми, при цьому природно, чим якісніше кондиціонер, тим він дорожчий.

Настінна спліт-система складається з внутрішнього і зовнішнього блоків, пульта дистанційного керування і системи трубопроводів для циркуляції повітря і вологи. Щоб вибрати кондиціонер, потрібно приблизно представляти, які функції він взагалі може виконувати.

Охолодження повітря і інші функції

Найпростіший варіант - тільки охолодження повітря, така модель істотно дешевше своїх "складних" побратимів. Сучасні моделі мають також і додаткові функції:

  1. обігрів;
  2. зволоження;
  3. фільтрація;
  4. іонізація повітря;
  5. можливість працювати за заданою програмою в автоматичному режимі та ін.

Крім того, виробники створюють моделі з особливим дизайном внутрішнього блоку, що теж підвищує ціну. Що стосується загальних характеристик для всіх моделей - це потужність, яка показує, на який обсяг приміщення розрахований кондиціонер і енергоспоживання.

Отримайте консультацію

Для вибору конкретної моделі варто проконсультуватися у продавця магазину, передивитися каталог кондиціонерів. Або пошукати всю необхідну інформацію в Інтернеті. Краще купувати кондиціонер завчасно, тому що влітку продаж кондиціонерів йде настільки активно, що створюється черга з клієнтів і підвищуються ціни.

Категория: Полезные советы | Просмотров: 4091 | Добавил: biuro | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar