Главная » 2022 » Жовтень » 17 » Натяжні стелі для басейну
10:37
Натяжні стелі для басейну

натяжна стеля басейн Критий басейн – те місце, де якісні та надійні натяжні стелі просто необхідні, оскільки вони відрізняються підвищеною вологістю. Тим, хто побудував басейн, часто хочеться надати йому оригінального вигляду, зробити незвичайний дизайн. Натяжні стелі для басейну в цьому випадку чудовий вибір, причому вони можуть бути оформлені будь-яким зображенням чи фотодруком.

Екологічно нешкідливий матеріал натяжної стелі відповідає вимогам та гігієнічним нормам, що висуваються до матеріалів для обробки житлових приміщень, а також рекомендується для встановлення в лікувальних та дитячих закладах. Цей дозвіл підтверджено сертифікатами. Полотно повністю відповідає вимогам пожежної безпеки.

Слід врахувати, що не рекомендується самостійно заміряти площу стелі в приміщенні та розраховувати вартість, виходячи з ціни за метр у прайсі, представленому на сайті. Адже найчастіше висота приміщення така, що вартість неправильно обраної конструкції значно перевищуватиме ціну відповідного варіанту. Виходячи з висоти стелі та складності конструкції і варіюватиме вартість роботи.

Не варто забувати, що великі приміщення з високою вологістю вимагають особливого підходу. Адже в басейні чи в сауні, де спостерігається постійно підвищена вологість, не раціонально використовуватиме тканинні матеріали.

Вибір на користь безшовної натяжної стелі для басейну зазвичай робиться після розгляду наступних критеріїв:

  • можливість встановлення полотна на великій висоті;
  • можливість легкого монтажу деяких вбудованих елементів (витяжки, світильники і не тільки);
  • стеля в приміщенні, де розташовується басейн, обов'язково має бути вологоупорною;
  • використовувані матеріали мають бути гігієнічно придатними та екологічно безпечними;
  • під час експлуатації стелі не повинно утворюватися плісняви, соляних плям, розводів, патьоків, конденсату;
  • необхідний доступ до прихованих стельових конструкцій та елементів.

натяжна стеля басейн

Тільки популярні та якісні на сьогоднішній день натяжні стелі здатні задовольнити ці вимоги. А їх дизайн та привабливий зовнішній вигляд стане важливою складовою всього приміщення басейну. Ще раз хочемо уточнити, що вартість монтажу натяжної стелі для басейну розраховуються з урахуванням не тільки площі приміщення, але й складності роботи, яка залежить від висоти приміщення та конструкції.

Категория: Ремонт | Просмотров: 1751 | Добавил: biuro | Теги: натяжна стеля басейн | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar