Главная » 2022 » Жовтень » 29 » Підсвічування багаторівневих стель для зали
00:09
Підсвічування багаторівневих стель для зали

підсвічування багаторівнева стеля зала В окремий пункт варто винести те, що натяжні стелі можуть бути підсвічені зсередини. Іншими словами, на бетонну стелю монтується освітлення, а нижче натягується полотно натяжної стелі для зали. Так можна досягти ефекту м'якого підсвічення стелі "зсередини". Виглядає це дуже гарно!

Але й тут є деякі обмеження:

  • відстань між лампою та полотном не може бути меншою за 15 сантиметрів;
  • для освітлення потрібно вибирати не звичайні лампи з ниткою розжарювання, а енергозберігаючі – вони гріються набагато менше, та й термін їхньої служби більше: перші – до року, а другі – до 5 років. Різниця очевидна;
  • якщо над вами живуть безвідповідальні сусіди, які можуть влаштувати вам потоп, то від цього рішення доведеться відмовитися, оскільки вода може потрапити на контакти освітлювальних приладів і влаштувати коротке замикання.

Крім цього врахуйте, що тканинні натяжні стелі для залу пропускають набагато менше світла, ніж плівкові. І внутрішнє освітлення для тканинних полотен - хід, що дуже рідко використовується.

Як освітлення на натяжних стелях для залу краще використовувати енергозберігаючі лампи, які гріються менше, ніж звичайні.

Забарвлення натяжної стелі для залу: гарні малюнки та правильний підбір кольорів

Якщо ви хочете зробити свою стелю справді унікальною і несхожою ні на що, то можна замовити додаткову послугу нанесення зображення на полотно. Це задоволення недешеве, але й ефект від нього буде чудовим! Різноманітні малюнки у поєднанні з грамотним підсвічуванням дають просто неймовірні ефекти.

підсвічування багаторівнева стеля зала

Останнім часом стали модними так звані стелі "Зоряне небо". Безліч оптоволоконних ниток вставляються в стелю. І коли вся ця пишність включається, то складається враження, що над головою справжнє нічне небо з тисячами зірок. Деякі дизайнери самостійно налаштовують ці волокна таким чином, що при уважному спостереженні можна знайти різноманітні сузір'я. Виглядає така стеля просто приголомшливо, але й коштує чималих грошей.

"Зоряне небо" є абсолютно пожежобезпечним і досить енергоекономічним, тому що світло доставляється зі спеціального блоку оптоволоконними нитками. Як джерело світла використовуються світлодіоди, надійно ізольовані від вологи.

Категория: Ремонт | Просмотров: 1611 | Добавил: biuro | Теги: багаторівнева, зала, стеля, підсвічування | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar