Главная » 2022 » Листопад » 4 » Пластикові вікна: як правильно вибрати
00:47
Пластикові вікна: як правильно вибрати

пластикове вікно  У цій статті ми хочемо поговорити про те, як правильно вибирати пластикові вікна. Якщо ви вперше зіштовхуєтеся з їх установкою, то, безумовно, цілком природно можете розгубитись від різноманіття вибору різних видів ПВХ.

Якість пластикового вікна залежить від профілю, склопакета, фурнітури. Ці три складові дуже важливі.

Профіль є основою всього вікна, тому дуже важливо відразу ж звернути увагу на фірму виробника, від якої залежить надійність, і на екологічність матеріалу. Сьогодні найбільшою популярністю користуються профілі з Німеччини Рехау. Саме вони скрупульозно відповідають усім міжнародним вимогам якості та стандартам. Безумовно, дана продукція буде коштувати дорожче, ніж, наприклад, продукція з Туреччини, але ви отримуєте стовідсоткову гарантію і позбавляєтеся головного болю в майбутньому. Тут ми радимо не купуватись на дуже низькі ціни.

При виборі склопакета також краще зупинятись на німецькому бренді. При цьому варто враховувати, що склопакети бувають двох видів – звукоізоляційні та теплозахисні. Тут вибір залежить повністю від ваших вимог. Варто також заздалегідь подбати про гарну герметичність склопакета, якщо ви хочете, щоб ваші вікна не плакали взимку.

Звертайте увагу на вибір фурнітури, яка несе відповідальність за герметичність, а також за зручність в експлуатації. Найкраще вибирати регульовану фурнітуру.

Безперечно, вибір будь-якої продукції залежить від індивідуальних потреб клієнта. Дати одну загальну рекомендацію ідеального вибору всім просто не реально. При виборі також велику роль відіграє смак покупця – дизайн підбирається, з особистого підходу.

Часто вибір ПВХ може залежати і від зовнішніх факторів:

  • місцезнаходження (дача, заміський будинок, галаслива траса тощо);
  • житловий майдан;
  • поверху та інших.

Наведемо низку прикладів. Якщо ваше вікно виходить на засклений балкон, достатньо буде трикамерного профілю з однокамерним склопакетом. Якщо ж вікно виходить на галасливу трасу, то тут варто подбати про захист від виснажливого виття автомашин, тому, для посилення властивостей шумоізоляції, варто вибирати п'ятикамерний профіль з двокамерним склопакетом.

пластикове вікно

Для вікна в спальні знадобиться також посилений захист від шуму і з високою теплоізоляцією, тому тут також можна придбати три- або п'ятикамерний профіль з двокамерним склопакетом. Якщо ви живете на першому поверсі або встановлюєте пластикові вікна в приватному будинку, то варто заздалегідь подбати про захист від взломів. У такому разі, треба зупинити свій вибір на спеціальних конструкціях, з триплексом скла і протизламною фурнітурою.

Ще одна маленька порада: ніколи не забувайте про захист від сонячних променів. У цьому випадку подбайте про тоновані склопакети.

Сподіваємося, що ці маленькі рекомендації допоможуть вам зробити правильний вибір. Вдалого вам вибору!

Категория: Полезные советы | Просмотров: 1671 | Добавил: biuro | Теги: Вибір, вікно, пластикове | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar