Главная » 2022 » Серпень » 26 » Плетені меблі з ротанга
18:28
Плетені меблі з ротанга

Плетені меблі для дачі користуються великою популярністю. Вони легкі, красиві, комфортні, затишні та дуже функціональні. Плетені меблі легко укрити від негоди під дахом, перенести з місця на місце, такі меблі чудово впишуться у вишуканий інтер'єр саду, прикрасить будь-яку садову ділянку та інтер'єр будь-якого будинку.

плетені меблі ротанг

Роблять ці меблі з ротанга - екологічно чистого матеріалу. Ротанг - екзотична рослина (ліана), довжина його стебла досягає 250 метрів, а його товщина близько семи сантиметрів. Деревина ротанга, що росте в умовах дуже сильної вологості, має пористу структуру і добре гнеться.

Традиції виготовлення меблів та панелей із ротанга існує у всіх країнах Південно-Східної Азії, де росте ротанг. Виготовляють ці плетені, ажурні речі вручну, за довгі роки вироблені способи виготовлення надійних, міцних та комфортних меблів. З ротанга роблять чудові дивани, комоди, ліжка, етажерки, шафи, обідні столи і невеликі столики, стільці, крісла-гойдалки. З ротанга виготовляють комплекти для передпокою та навіть письмові столи. Ротанг наплітається на спеціальний каркас, який може бути виготовлений із металу, пластику, дерева, різні деталі скріплюються між собою спеціальними шрифтами або смужками зі шкіри, місця з'єднання ховаються за плетінням.

плетені меблі ротанг

Ротангові меблі зазвичай покривають безбарвним захисним лаком, ротанг зберігає свій природний золотистий колір, іноді використовують різні барвники. Такі меблі здаються повітряними, вони винятково красиві, при цьому відрізняються високою міцністю. Людина, яка вперше сідає в крісло ротанга, може злякатися, почувши тріск лакових спайок у місцях переплетень, але самому кріслу ніщо не загрожує. Меблі з ротанга мають велику міцність, вони будуть чудово служити і в заміському будинку, і на садовій ділянці.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1801 | Добавил: biuro | Теги: ротанг, Меблі, плетені | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar