Главная » 2022 » Жовтень » 1 » Сантехніка: монтаж холодного водопостачання
17:42
Сантехніка: монтаж холодного водопостачання

монтаж холодне водопостачання Холодне водопостачання – один із найважливіших етапів Вашого ремонту. Є кілька варіантів виконання. Важливо правильно ухвалити рішення щодо реалізації системи - як і з чого.

Розводячи холодне водопостачання необхідно визначитися, який монтаж цікавіший - зовнішній або прихований. Зовнішній монтаж хороший тим, що всі труби завжди у видимості, що робить їх ремонтопридатними практично в будь-якій ситуації.

Прихований монтаж хороший з естетичної точки зору і економить місце, позбавляючи необхідності спорудження всіляких коробів і "кустарного декорування", але є і недоліки. Якщо хтось захоче прикрутити до стіни щось, є можливість серйозного протікання (якщо буде зачеплена труба), яку буде не так просто усунути. Незалежно від способу монтажу труба має бути закріплена за технологією. Для зовнішнього монтажу через кожні 500 мм, для внутрішнього можна більше, залежно від штроби.

Кріплення труби в штробі необхідно для того, щоб знати де і як вона проходить, якщо не кріпити можливе зміщення, що викликає ризик при бурінні. Холодне водопостачання виконується за допомогою професійного інструменту і не інакше.

За відсутності професійного інструменту труба може бути пошкоджена. Це дуже серйозна проблема, адже вона може прослужити кілька років і тільки потім дати про себе знати. Такі моменти загрожують переробкою ремонту в сан вузлі.

монтаж холодне водопостачання

Виконуючи монтаж холодного водопостачання, треба вибрати матеріал.

Металопластик. Гідний варіант для економії часу. Збирається швидко, але з'єднання - не еталон надійності. В іншому якісний матеріал, якщо вибирати саме його, є необхідність проконсультуватися з фахівцем з приводу сполучних елементів.

На ринку представлено безліч виробників з'єднань для монтажу холодного водопостачання, багато якісних виробів у різних фірм, але водночас величезна кількість підробок з нанесенням фірмового логотипу виробника, який навіть не підозрює про те, що робить такий неякісний товар. Це стукає по репутації виробника та по кишені замовника. Тому перш ніж щось придбати необхідно проконсультуватися, де і за які гроші купувати матеріал.

Категория: Ремонт | Просмотров: 1541 | Добавил: biuro | Теги: монтаж, водопостачання, холодне, сантехніка | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar