Главная » 2022 » Листопад » 8 » Що краще: пресована чи вібролита тротуарна плитка?
00:43
Що краще: пресована чи вібролита тротуарна плитка?

вібролита тротуарна плитка До нас часто звертаються із запитанням: "Яка тротуарна плитка краще: вібролита чи пресована?". Давайте разом спробуємо розібратися.

Тротуарна плитка зроблена методом вібролиття виготовляється шляхом заливання жорсткої бетонної суміші у пластикові форми. Потім протягом двох днів суміш застигає і набирає міцність. В результаті отримуємо вібролиту тротуарну плитку з гладкою глянсовою поверхнею і високоміцним верхнім шаром.

Тротуарна плитка, зроблена методом вібролиття, часто використовується для мощення автомобільних доріг, так як гарантує високу міцність і довговічність бруківки. Ви можете бути впевнені, що навіть під впливом багатотонних вантажівок, дорога не зруйнується протягом півтора десятка років.

Існує думка, що тротуарна плитка, зроблена методом вібролиття, виглядає грубо і необтесано. Ми розвіюємо цей безпідставний стереотип. Ви особисто можете переконатися, що за допомогою тротуарної плитки на основі вібролиття можна дійсно створити приголомшливий дизайн-проект.

А тепер перейдемо до пресованої тротуарної плитки. Якими перевагами та недоліками має цей тип плитки?

Плитка тротуарна пресована також має величезну зносостійкість і довговічність. Але така плитка має істотний недолік: пресована тротуарна плитка має лише дві форми — квадратну або прямокутну, оскільки це передбачено технологією виробництва.

Крім того, пресована тротуарна плитка не має яскравих кольорів, так як при її виробництві використовується більш темний бетон, який у будь-якому випадку надає сірого відтінку.

вібролита тротуарна плитка

Крім того, компанії надають додаткову можливість вибору. Ще один не менш популярний вид тротуарної плитки – бетонний.

Переваги тротуарної бетонної плитки

  • Відносно низька вартість.
  • Необмежений асортимент фактур та малюнків.
  • Існуюча систематизація геометричних форм та лінійних розмірів, що дозволяє легко поєднувати різні види тротуарної плитки між собою.

Крім того, тротуарна бетонна плитка проста у монтажі та демонтажі. Якщо, наприклад, на Вашій ділянці знадобиться провести роботи з ремонту підземних комунікацій, ви легко розберете, а потім легко зберете тротуарну бетонну плитку.

Тротуарна плитка ЖБК - ще один вид плитки, що часто зустрічається. Даний тип плитки випускається на заводах залізобетонних конструкцій (ЗБК) та також користується популярністю клієнтів.

Категория: Полезные советы | Просмотров: 1511 | Добавил: biuro | Теги: плитка, Тротуарна, пресована, вібролита | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar