Главная » 2018 » Жовтень » 7 » Що таке справжній євроремонт?
13:43
Що таке справжній євроремонт?

Євроремонт - як зробити і що це таке

  Слово "євроремонт" увійшло в наше життя трохи більше десяти років тому. Причому увійшло так міцно, що зараз євроремонтом стали називати практично будь-який більш-менш пристойний ремонт. Адже раніше весь ремонт зводився до побілки стелі, обклеювання шпалерами, облицювання плиткою, укладання нового лінолеуму або іншого покриття для підлоги. Ось, мабуть, і всі нововведення. А тепер - досить важко знайти після ремонту дві схожі квартири.

Тому і уявлення про євроремонт у сучасних людей найрізноманітніші. В першу чергу, справжній євроремонт відрізняється від звичайного, самого висококласного ремонту, обов'язковою участю на всіх етапах професійного дизайнера інтер'єру. Євроремонт завжди починається з дизайн-проекту, при цьому мається на увазі не тільки виготовлення ескізної частини.

Це підбір сучасних будівельних матеріалів і фурнітури, комплектація меблями, а також розробка найбільш оптимальних схем розводки електрики, водопостачання, систем вентиляції і кондиціонування. Замовник має можливість з самого початку бачити, як буде в майбутньому виглядати його квартира. Відповідно, він може вносити свої зауваження та побажання на самому попередньому етапі, а не під час виконання ремонту, що може обійтися йому набагато дорожче.

Саме професійний дизайнер формує майбутній вигляд всіх приміщень, пропонує колірне і світлове рішення, підбирає оптимальні поєднання кольорів і предметів, грамотно розташовуючи їх. Дизайнер повинен вирішити такі важливі завдання, як організація житлового простору. Це означає, що він повинен зробити зонування приміщень на зони приготування їжі, відпочинку, прийому гостей і так далі.

Якщо ж пропонована організація функціональних зон не збігається з початковим архітектурно-планувальним рішенням даної квартири, тоді вдаються до перепланування. Євроремонт сьогодні рідко обходиться без перепланування. Будь-яка серйозна будівельна компанія, якій під силу справжній євроремонт, зазвичай бере все це на себе.

Адже, щоб ваші побажання співпадали з можливостями, і знайшли при цьому законний статус, фахівців з узгодження, потрібно грамотно і швидко отримати офіційний дозвіл від різних державних органів. Ці дозвільні документи дуже важливі, тому що вони допомагають уникнути будь-яких порушень будівельних норм і правил, всіляких вимог протипожежної безпеки та санітарно-гігієнічних норм, а також збоїв в роботі окремих комунікацій, інженерних систем і конструкцій, погіршення технічного стану будинку.

Категория: Ремонт | Просмотров: 6791 | Добавил: biuro | Теги: євроремонт | Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
avatar