Главная » 2019 » Травень » 21 » Шторки для ванної - стильне доповнення до інтер'єру санвузла
10:01
Шторки для ванної - стильне доповнення до інтер'єру санвузла

Шторки для ванної - стильне доповнення до інтер'єру санвузла

Шторки для ванної Ванна кімната - це одне з небагатьох місць, де можна побути наодинці з самим собою, розслабитися і відпочити після важкого дня, зняти стрес. Але якщо в квартирі або приватному будинку проживає декілька людей, задоволення від водних процедур може бути порушено. Чиясь присутність викликає дискомфорт і відчуття незручності. Шторки для ванної дозволяють вирішити цю проблему і посилити ефект приватності.

Такі приналежності виконують і інші функції. По-перше, скляні або полістиролові шторки розширюють функціональні можливості ванни і перетворюють її в повноцінну душову кабіну.

По-друге, вони запобігають потраплянню бризок води на предмети навколишнього оточення. Це, в свою чергу, дозволяє уникнути зайвого клопоту, пов'язаного з протиранням підлог, видаленням розлучень зі стін та іншого. Крім того, шторки допомагають уникнути псування електрообладнання, яке розміщене в приміщенні (бойлерів, пральних машин, фенів для волосся та ін.), через випадкове попадання води на струмопровідні деталі.

Перед покупкою шторки необхідно з'ясувати розміри і модель ванни. Досить повідомити цю інформацію менеджеру, він порекомендує кілька моделей шторок, сумісних з вашою ванною.

Вироби можуть відрізнятися за конструкцією. Наприклад, шторки для ванн випускаються у вигляді компактних і стильних екранів, які закривають лише частину купелі, де користувач приймає душ. Такі моделі підходять майже для всіх ванн.

Розсувні системи закривають її повністю, тому вони більш зручні і практичні. При виборі такої шторки для ванни слід також звертати увагу на такі нюанси:

  1. дизайнерське оформлення вітража;
  2. спосіб відкривання;
  3. відтінок профілю (повинен відповідати загальній стилістичній концепції інтер'єру).

Процедура установки такого ванного приладдя досить проста. Необхідно лише прикріпити екран до поверхні стіни за допомогою шурупів, які, як правило, поставляються в комплекті.

Категория: Дизайн | Просмотров: 5061 | Добавил: biuro | Теги: шторки, ванна | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar