Главная » 2022 » Жовтень » 21 » Система блискавкозахисту: особливості вибору та монтажу
18:28
Система блискавкозахисту: особливості вибору та монтажу

система блискавкозахист Професійно змонтована система захисту від блискавки може зберегти ваше майно, а головне — життя.

Своєчасний та якісний монтаж блискавкозахисту окремостоячих будівель (корпусів фабрик і заводів, заміських котеджів, приватних резиденцій та будинків тощо) – це гарантія забезпечення максимальної безпеки об'єктів та зведення наслідків удару блискавок під час сильних гроз до нуля. В результаті проведення грамотного монтажу не тільки забезпечується збереження матеріальних цінностей і будов, а й життя людей опиняється поза небезпекою.

Основні типи обладнання блискавкозахисту

Сучасний блискавкозахист будується на трьох основних типах обладнання. Виділяються такі системи:

  • тросова;
  • штирева;
  • сітчаста.

Професійна компанія має всі види ліцензій для побудови систем блискавкозахисту та спеціалізується на професійних рішеннях. Для надання профільних послуг такий спеціаліст попередньо безкоштовно виїжджає на об'єкт для визначення його особливостей та вибору типу блискавкозахисту, що оптимально підходить для обладнання системи захисту.

Особливості вибору типу блискавкозахисту

Вибір системи залежить насамперед від типу покрівлі. Якщо це металочерепиця або металопрофіль, оптимальним вважається використання штирьової системи захисту від блискавки. Вона пов'язана з приймачем енергії блискавок, який є металевим стрижнем, що відповідає розрахункам довжини і перерізу. Він міцно та надійно монтується на даху будови за допомогою спеціальних кріпильних елементів.

Якщо покриття шиферне, що в наші дні поки що не рідкість, фахівці монтують тросову систему, оскільки вона в даному випадку буде найефективнішою. По всій довжині вилчика натягують трос відповідного діаметра. Він з'єднується із заземлюючим пристроєм, розташованим на відстані п'яти метрів від входу в будову.

система блискавкозахист

За наявності на об'єкті черепичного даху перевага надається сітчастому блискавкоприймачу. При цьому безпосередньо на даху монтується металева сітка необхідного перерізу. Далі вона з'єднується із заземленням.

Отримати консультації щодо вибору системи блискавкозахисту для окремих будівель — фабрик, котеджів, резиденцій, приватних будинків, та її монтажу можна в режимі онлайн на спеціалізованих сайтах. Досвідчені фахівці знають усі тонкощі проведення робіт та здійснюють їх на високопрофесійному рівні.

Категория: Полезные советы | Просмотров: 1671 | Добавил: biuro | Теги: система, монтаж, блискавкозахист | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar