Главная » 2019 » Березень » 11 » Створюємо затишок в офісі: поради дизайнера
14:20
Створюємо затишок в офісі: поради дизайнера

Створюємо затишок в офісі

Все працездатне населення поводить більшу частину часу на роботі, тому не дивно, що багато хто намагається оформити своє робоче місце з найбільшим комфортом. Але принести милі серцю дрібнички і квіточки - недостатньо. Впорядкованість робочого кабінету забезпечують офісні меблі, тому при плануванні меблів в офісі необхідно враховувати всі параметри приміщення, його дизайн, доступ до сонячного світла.

Багато хто вдається до послуг професіоналів, які завжди в курсі нових тенденцій і відмінно розбираються у всіх тонкощах створення офісного дизайну. Але по-сучасному оформити офісне приміщення можна і своїми силами, головне врахувати деякі деталі.

В першу чергу, слід підібрати меблі. Вони повинні бути зручними, відповідати загальному дизайну офісу і компактними, адже чим більше простору в офісі, тим комфортніше людина буде почувати себе.

Елементи декору значно розбавлять нудний офісний стиль. Особливо це підійде для будь-якого роду креативним компаніям, для яких неординарний і ексцентричний дизайн може послужити приводом для більшої довіри клієнтів.

Живі рослини. Офіси, де є рослини і квіти, виглядають більш облагороджено і тепліше. Крім того, квіти позитивно впливають на повітря в приміщенні зволожуючи його і виділяючи кисень, знімають робочий стрес, нейтралізують токсини, багато рослин виділяють речовини, здатні вилікувати або попередити деякі захворювання. Крім цього, людське око просто радіє, дивлячись на яскраву зелень живої рослини. Але при цьому не варто забувати, що позитивні емоції кімнатні квіти викликають тільки в тому випадку, якщо за ними добре доглядають і регулярно поливають.

Продовжуючи тему природи в офісі, можна запропонувати акваріум з рибками. Це буде не тільки елементом декору, але і посприяє розрядці робочої напруги в офісі. При цьому не треба заводити акваріум з великим об'ємом води, досить двох або трилітровий об'єм. Дуже гармонійно виглядатиме золота рибка в акваріумі в формі келиха.

В процесі безперервної роботи у багатьох співробітників трапляється нервове перенапруження, тому під час планування меблів в офісі варто враховувати місце відпочинку. Не секрет, що зміна діяльності продуктивно впливає на продуктивність роботи, тому місце, де будуть збиратися всі працівники офісу треба облаштувати з найбільшим комфортом. Це може бути:

  1. куточок з м'якими меблями і журнальними столиками;
  2. столи для інтелектуальних ігор;
  3. настільний теніс;
  4. дартс та інше.
Категория: Дизайн | Просмотров: 5201 | Добавил: biuro | Теги: дизайн, Меблі, RSD, офіс, бізнес, затишок | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar