Главная » 2022 » Листопад » 11 » Типи автоматичних воріт
00:24
Типи автоматичних воріт

автоматичні ворота Автоматичні ворота призначені для виконання тієї ж функції, що і звичайні ворота, для закривання або відкривання отвору, тільки з невеликою відмінністю. За допомогою автоматичних воріт не тільки відкривається отвір, але робиться це максимально простим та зручним способом.

За призначенням такі ворота діляться на в'їзні та гаражні, а також промислові.

В'їзна брама призначена для огородження певної території. Вони у свою чергу поділяються на звичайні розпашні ворота і більш сучасні та популярні — відкатні ворота. Відкатні ворота при відкриванні залишають місце на території вільним, оскільки вони відкриваються вздовж огорожі. Орні ворота легкі у виготовленні та монтажі.

Гаражні автоматичні ворота бувають розпашними, підйомно – поворотними, рулонними та секційними.

Найпростішими вважаються розпашні ворота, які складаються з двох цільних металевих стулок, що відчиняються назовні. Вони від інших видів відрізняються невеликою ціною, простим монтажем та надійністю.

Підйомно - поворотні ворота являють собою зварену раму, обшиту вагонкою або металом і яка має вигляд цілісного щита. Ці ворота забезпечують безпеку від зломів та працюють у безшумному режимі. Підйомно – поворотний механізм потрібно встановлювати у отворах, які мають прямокутну форму. Крім усього, вони мають дуже велику вагу, оскільки мають зварену раму. Якщо оснастити такі ворота автоматикою, то користуватися ними буде зручно і безпечно.

автоматичні ворота

Ворота рулонного типу складаються з профільованих та вузьких смуг горизонтального напрямку, які з'єднані у гнучке дверне полотно. Воно, піднімаючись нагору, намотується на спеціальний приводний вал, який закріплений над отвором дверей. Їх встановлюють у приміщеннях, які мають низькі стелі, тому проводити монтаж дуже легко.

Найсучаснішими воротами вважаються секційні, які складаються з секцій, що з'єднані в одне ціле полотно, яке під час відкриття піднімається нагору і йде під стелю. Вони можуть бути засклені та глухі, також бувають із хвірткою.

Категория: Полезные советы | Просмотров: 1591 | Добавил: biuro | Теги: тип, Ворота, автоматичні | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar