Главная » 2023 » Червень » 11 » Тротуарна плитка - важливий елемент ландшафту
10:56
Тротуарна плитка - важливий елемент ландшафту

Для того щоб ваш ландшафтний дизайн виглядав по-королівськи, необхідно подбати не тільки про шикарні насадження та елементи декору, але також і про тротуарну плитку. Дуже важливо, щоб садова доріжка була довговічною і гармонійно вписувалася у ваш ландшафт.

Естетичні досконалі візерунки додадуть вашому двору аристократичності. Сама тротуарна плитка виготовляється з високоякісних матеріалів, які не піддаються впливу часу. Безпечні, красиві, довговічні вироби для тротуарів та дворових доріжок пропонуються у широкому асортименті.

Особливості виробництва плитки

Плитка виготовляється методом напівсухого вібропресування, завдяки цьому бетон має низьке водоцементне співвідношення. Це дає можливість говорити про високі характеристики міцності матеріалу. Також плитка стійка до впливу агресивних факторів навколишнього середовища, таких як перепади температури, підвищена вологість, ультрафіолет тощо.

Але все ж таки найважливішою властивістю такої бруківки для тротуарів є екологічна безпека. Навіть у спекотний літній день, коли температура каменю доходить до 30 градусів і вище, з нього не виділятимуться жодні небезпечні чи шкідливі речовини.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1111 | Добавил: biuro | Теги: Тротуарна, плитка, ландшафт | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar