Главная » 2022 » Вересень » 21 » Відновлення натяжних полімерних стель
17:59
Відновлення натяжних полімерних стель

натяжна полімерна стеля Якщо з твердими стелями все досить просто, то відновлення натяжної полімерної стелі без залучення спеціалізованої компанії практично не можливе.

Якість полімерних матеріалів стелі буває різною і дуже часто позбавитися деяких пошкоджень просто неможливо. Одні полімери можна проклеїти, інші спаяти, а треті якісно з'єднати в загальне полотно неможливо.

Така ж ситуація при провисанні плівки під впливом води (якщо вас залили сусіди) або штукатурки, що обрушилася: практика показує, що розтяг полімеру до 15-20 % відновлюється при знятті навантаження під впливом гарячого повітря, а ось більше розтягнення обов'язково залишить сліди, які не розправити.

Загалом, невеликі розриви та отвори натяжної стелі усуваються приклеюванням поверхні зі зворотного боку, але для цього її необхідно зняти з кріплення і потім поставити назад, що просто неможливо виконати без спеціального обладнання. Тому, якщо ви не проводили самостійної установки натяжної стелі, то для відновлення пошкодженої полімерної стелі необхідно залучати фахівців, що встановлювали цю стелю.

Залучення фахівців для відновлення стелі призводить до значних перевитрат фінансів, саме тому, вибираючи вид обробки стелі, варто задуматися про можливі її пошкодження, способи відновлення та фінансові витрати.

Категория: Ремонт | Просмотров: 1551 | Добавил: biuro | Теги: стеля, полімерна, натяжна, відновлення | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar