Главная » 2022 » Серпень » 22 » Вікна: вибираємо елементи декору
20:17
Вікна: вибираємо елементи декору

вікно декор Елементи декору вікон говорять про смак, характер та переваги господарів, характеризують рівень їхнього добробуту. Найчастіше оформлення вікон не обмежується віконною рамою, охоплюючи стіну цілком. При створенні образу житлового приміщення вікно може стати основним мотивом або відображенням стилістичних особливостей приміщення.

Індустрія елементів декору вікон

Жалюзі та штори – одна з основних деталей інтер'єру і важливо приділити їхньому вибору достатньо уваги. Індустрія виготовлення тканин для штор, їхнє пошиття та дизайн, вибір елементів декору, різноманітність жалюзі в даний час розвинені настільки, що можуть задовольнити найвибагливіший смак.

Сьогодні є все для втілення ідей та оформлення будь-якого віконного отвору, а ті, хто не може визначитися з вибором самостійно, у будь-який момент можуть звернутися за допомогою до фахівців, готових не тільки підказати, а й виконати бажання клієнта. Яку б мету не ставив споживач: заощадити, прикрасити, створити шикарну або витончену атмосферу, завдяки безмежним можливостям ринку результат пошуків має всі шанси тішити око господарів та гостей.

Від класики до різноманіття

Різноманітність вибору таїть у собі свої складнощі. Зіткнувшись з проблемою - як прикрасити звичайні пластикові вікна, легко загубитися в достатку тканин і фактур, візерунків і прикрас, матеріалів ламелей і видів жалюзі. Обігрують цю композицію ламбрекеном та підхватами з кистями. Ламбрекен не обов'язково вибирають м'яким, він може бути жорстким, мати певну форму, збиратися в химерні складки, довільно перекидатися через карниз, що дозволяє навіть класику внести різноманітність.

вікно декор

Звична класика має безліч альтернатив, запозичених із різних країн. Легкий матеріал - органза, бавовна, тюль можна просто перекинути через перекладину, або розвісити портьєри під тюль. Родзинкою для інтер'єру може бути підйомний механізм, який також має кілька варіантів виконання. Французькі штори (маркізи), м'які австрійські та суворі римські штори. За своїми характеристиками вони можуть перевершувати класику, краще захищаючи від світла та сторонніх поглядів і гармонійніше вписуючись в інтер'єр.

Якщо є потреба у відмінному освітленні у світлий час доби та у приватній атмосфері у вечірні години незамінні будуть жалюзі або римські штори. Перевага жалюзі в їхній здатності дозувати світло. Їх можна підняти до кінця, наповнивши кімнату сонцем, опустити, надійно закривши отвір або вибрати певний кут нахилу ламелей, який зробить освітлення комфортним. Обрамлення з ошатних гардин та тюль дозволить надати вікну більш звичний та домашній вигляд.

Категория: Ремонт | Просмотров: 1911 | Добавил: biuro | Теги: елемент, декор, вікно | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar