Главная » 2022 » Листопад » 3 » Вхідні металеві двері: як вибрати
00:40
Вхідні металеві двері: як вибрати

вхідні металеві двері Перед тим, як вибирати вхідні двері, не завадило б визначитися з місцем їх встановлення, тому що від цього залежить, що вам потрібно. Якщо це заміський будинок, де ви з'являєтеся не так вже й часто, то потрібні важкі міцні двері 3 або 4 класу (аж до куленепробивності). Але якщо ви міркуєте над тим, як вибрати вхідні металеві двері для міської квартири, то особливу увагу варто приділити не масивності та міцності, а хитрощам, тому що ламати тараном ваші двері, швидше за все, не дадуть сусіди.

Говорити про супердорогі двері немає сенсу, тому що їх потребують люди, які черпатимуть інформацію з інших джерел (у власників власних фірм і магазинів з продажу дверей). Тому поговоримо про те, які металеві двері підійдуть середньому мешканцю для міського житла.

Якість металевих дверей залежить від технології виробництва.

Купувати вхідні двері слід у великого виробника (будь-якого), який має у своєму розпорядженні відповідне обладнання. Перевірити виробника можна за документами (назва та реквізити), а інформацію про нього варто шукати у відкритих джерелах – в Інтернеті. І можете бути впевнені – про велику компанію інформацію ви обов'язково знайдете. Дрібні ж компанії, про які ніхто не чув, вам не потрібні, тому що вибрати вхідні металеві двері, здатні простояти багато років, але в їхньому асортименті таких дверей не знайдете.

Декілька слів про хитрість запірних пристроїв

Як ми вже говорили раніше в міських умовах, вибираючи вхідні металеві двері, варто особливу увагу приділити надійності замків та пристроїв, що заважають зняттю дверей з петель.

Що стосується замків, то їх має бути щонайменше два:

  1. сувальдний;
  2. циліндровий.

Перший захищає від грубої сили, а другий – від усіляких відмичок. Рекомендуємо одразу замовляти імпортний циліндровий замок, до якого додається комп'ютерна картка з кодом. Хорошим варіантом є і замок, що перекодується, з декількома комплектами ключів. Сувальдний замок повинен мати не менше шести сувальд (сходів).

вхідні металеві двері

Двері обов'язково повинні мати протизнімні штирі зверху та з боку петель. До речі, петлі бажано ставити внутрішні, щоб їх не можна було зрізати.

На завершення статті слід сказати про якість сталі, з якої зроблені двері. Міцність сталі має бути такою, щоб злодій не зміг при взломі обійтися звичайною відкривалкою. А решта залежить від того, як ваші нові вхідні металеві двері будуть встановлюватися.

Категория: Ремонт | Просмотров: 1541 | Добавил: biuro | Теги: двері, вхідні, металеві | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar