Главная » 2022 » Жовтень » 4 » Засклення лоджії: що потрібно знати
16:00
Засклення лоджії: що потрібно знати

засклення лоджія Цікаво, що слово лоджія має італійське коріння. Вона є приміщенням, яке має відкритий простір з одного боку, або з декількох сторін, а стіни в ньому замінюють:

  • аркади;
  • колонади;
  • паперті.

Багато людей вважають, що лоджія і балкон - це те саме. Насправді - це зовсім не так. Лоджія відрізняється від балкона деякими ознаками. По-перше, якщо порівнювати лоджію з балконом, можна сказати, що лоджія - це вдосконалений і поліпшений балкон.

Лоджію можна вбудовувати ліворуч і праворуч, чого з балконом зробити неможливо. У лоджії є свої стіни, а у балкона їх не повинно бути. Якщо лоджію засклити правильно, то можна використовувати її як додатковий житловий простір.

Крім того, лоджії можуть бути виконані не тільки у формі балкона, а і як додаткова прибудова до будівлі.

Скління лоджій

Скління лоджій на сьогоднішній день дуже популярне, в принципі так само, як і балконів. Та й вартість цих заходів практично однакова.

Все, насправді залежить від того, який розмір лоджії. А балкони усі мають стандартні розміри. Якщо ви вирішили засклити лоджію, то необхідно скориставшись послугами професіоналів. Для скління зазвичай використовується профіль із алюмінію, пластику або дерева.

Існує два види скління лоджій. Перший вид – це одинарне скління, яке виконується з алюмінієвих профілів. Цей вид скління є найхолоднішим і найдешевшим. Температура в холодну пору року в цій лоджії буде такою самою, як і на вулиці.

засклення лоджія

Другим видом скління є встановлення склопакетів. Зазвичай склопакети мають звуко- та теплоізоляційні властивості. Крім того, бувають тонованими. Пластикові профілі бувають різної конфігурації і мають чудову теплоізоляцію.

У союзі зі склопакетами, пластикові профілі можуть зробити лоджію придатною для життєдіяльності людини, незалежно від погоди. Однак, незважаючи на це, необхідно скористатися додатковим утепленням, щоб зберегти тепло повністю.

При склінні лоджії можна зіткнутися з проблемою, яка полягає у дерев'яних профілях. Вони звичайно мають дуже красивий зовнішній вигляд, але коштують вони непристойно дорого. Тому, що для їхнього виготовлення зазвичай використовують дуже дорогі породи дерева. Саме тому багато компаній не використовують дерев'яні профілі.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1731 | Добавил: biuro | Теги: засклення, лоджія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar