Главная » 2023 » Лютий » 10 » Варіації сучасних натяжних стель
13:16
Варіації сучасних натяжних стель

Натяжні стелі як вид стельового оздоблення прийшли в нашу країну приблизно кілька десятиліть тому. На той час їхня вартість була доступною лише обмеженому колу осіб. Це можна пояснити відсутністю вітчизняного виробництва та кваліфікованих кадрів, які могли б здійснити грамотну установку натяжних конструкцій.

Незважаючи на високу вартість, популярність на цей вид обробки основної стельової поверхні зростав з кожним роком. І вже на початку 2000-х років у країні з'являються перші компанії, які запустили вітчизняне виробництво таких виробів.

Окрім наявності величезної кількості якісних характеристик, натяжні полотна представлені в досить багатому асортименті, про який ми з Вами сьогодні й поговоримо.

Фактури натяжних стельових виробів

Глянсова. Дана фактура має унікальну властивість візуально збільшувати розміри приміщення. Після встановлення натяжної стелі з глянсової плівки ПВХ, Ваша кімната наповниться світлом і стане більш затишною.

Матова. Ця фактура має шорстку поверхню і візуально важко відрізнити від ідеально пофарбованої основної стелі. Подібні вироби чудово гармонують із абсолютно будь-яким дизайнерським напрямком.

Сатинова. Такі полотна наповнюють приміщення атмосферою домашнього тепла та затишку. Вони візуально нагадують однойменну тканину - сатин і мають властивість м'яко розсіювати світло, що падає на їх поверхню, створюючи при цьому м'яке свічення.

Замшева. Дані полотна виглядають просто розкішно і відносяться до виробів далеко не економ-класу. Такі полотна чудово поєднуються із палацовим стилем інтер'єру.

Напівпрозора. Головною особливістю таких виробів є їхня здатність пропускати через себе до 50% світла. В цьому випадку, установка освітлювальних приладів проводиться ще до монтажу самого полотна, оскільки вони розміщуються в міжстельовому просторі.

Ексклюзивні види натяжних стельових конструкцій

Стельове опалення. Дана система передбачає встановлення електричних опалювальних приладів між основною стелею та натяжною конструкцією. Вона може бути як основним, так і додатковим способом опалення приміщення.

Арт-дизайн та 3D стелі. Сучасні технології дозволяють перенести на поверхню натяжного полотна будь-яке зображення у найвищій якості. Це може бути як блакитний небосхил, так і власна фотографія, обмеження лише у фантазії замовника. На стелю також можна нанести тривимірний малюнок.

Просмотров: 2154 | Добавил: biuro | Теги: стеля, натяжна | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar