Главная » 2022 » Жовтень » 9 » Декоративна стельова плитка з пінопласту: як її клеїти
18:38
Декоративна стельова плитка з пінопласту: як її клеїти

декоративна стельова плитка пінопласт Декоративна стельова плитка з пінопласту має досить велику кількість плюсів, тому досить широко використовується при обробці житла. Клеїться декоративна стельова плитка з пінопласту на заздалегідь підготовлену основу. Старе покриття повністю видаляється, а поверхня базової стелі ґрунтується.

Якщо нерівності поверхні перевищують один сантиметр, викривлення доведеться вирівняти. В інших випадках плитка приховає всі недоліки. Якщо стеля ідеально рівна, то можна скористатися клейовим складом, а якщо нерівності є, то для кріплення плиток використовуйте фінішну шпаклівку.

Технологія обклеювання

Щоб не було збою швів на стелі, яка обклеєна плитками, слід заздалегідь визначити центр кімнати і починати кріплення екземплярів з нього. Для цього робиться осьова розмітка від середин стін. Якщо плитка буде обклеюватися по діагоналі, осі проводяться з кутів кімнати. Осі мають перетинатися під прямим кутом (це 90 градусів).

Клейовий склад або шпаклівку краще наносити прямо на плитки, а не на стелю. Слідкуйте, щоб раніше осі не стерлися. Плитку з намазаним на неї складом фіксують на поверхні, після чого перевіряють рівність її розміщення за допомогою будівельного рівня. Перший екземпляр краще наклеїти чітко в центрі кімнати. Так буде простіше задавати майбутню площину всієї стелі.

декоративна стельова плитка пінопласт

Рівнем варто перевіряти всі плитки, тоді стеля вийде рівною і красивою. У стін екземпляри доведеться підрізати, тому що в більшості випадків обійтися цільними плитками просто неможливо. Важливо, щоб зазори між окремими екземплярами (шви) не перевищували двох міліметрів.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1751 | Добавил: biuro | Теги: стельова, декоративна, пінопласт, плитка | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar