Главная » 2019 » Березень » 11 » Дерев'яні меблі в інтер'єрі
20:15
Дерев'яні меблі в інтер'єрі

Дерев'яні меблі в інтер'єрі

Дерев'яні меблі в інтер'єрі

Сьогодні люди віддають перевагу виробам, створеним з натуральних матеріалів, це стосується як одягу і косметичних засобів, так і меблів. Дерев'яні меблі стають все більш актуальними, і на це є вагомі причини.

По-перше, дерево не виділяє шкідливих речовин, а значить безпечно для здоров'я і навколишнього середовища. Крім того, обробка дерева також не завдає шкоди. По-друге, дерево податливо - можна створювати меблі будь-якої форми та дизайну, вирізати всілякі візерунки і фігури. По-третє, скільки порід дерева - стільки відтінків, що дозволяє використовувати природний колір дерев'яних меблів в інтер'єрі.

Простота обробки дерева, дозволяє створювати предмети меблів, що підходять для всіх кімнат. Стільці та обідній стіл з дерева, крісло-качалка і невелика кушетка, зручне простора ліжко і платтяна шафа - все це ідеально буде поєднуватися між собою, дозволяючи дотримуватися єдиного стилю у всьому будинку.

Якщо ж Вам цікаві різні стилі, але все одно хочеться дотримуватися натуральних матеріалів в облаштуванні кімнат, то корисно буде знати, що в багатьох стилях використовується саме дерево. Це можуть бути як пофарбовані дерев'яні елементи декору і меблів, так і природного відтінку.

Химерні завитки на ніжках, спинках і підлокітниках характерні для стилів рококо і бароко. У цьому стилі буде добре виглядати спальня з розкішно різьбленим ліжком під балдахіном або вітальня з обіднім столом з дерева і такими ж стільцями, на яких буде проглядатися одна і та ж тематика.

Меблі в стилі модерн переслідує рослинна тематика в оздобленні: ніжки столів і стільців схожі на стебла рослин, плавні лінії немов перетікають одна в одну. Такі меблі мають повітряний вигляд і органічно виглядають як в спальнях, так і на кухнях.

Для тих, хто бажає більш помірний стиль, може підійти східна тематика, а саме - японський стиль. Тут дотримуються більш лаконічних і простих форм, поєднуючи прямі лінії і повна відсутність декоративних деталей з чуттєвими малюнками, які зображують мальовничу природу країни висхідного сонця.

Будь-який з представлених тут стилів прекрасний і цікавий по-своєму, єдине, що їх об'єднує - це використання дерева в інтер'єрі. Тому вибираючи меблі в будинок, варто також задуматися і про те, якого стилю Ви будете дотримуватися.

Категория: Дизайн | Просмотров: 5051 | Добавил: biuro | Теги: Меблі, поради, дизайн, RSD | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar