Главная » 2022 » Жовтень » 13 » Французькі стелі: що це
00:43
Французькі стелі: що це

французька стеля Словосполучення "французькі натяжні стелі" стало певним брендом, відзначеним знаком високої якості. Це так і не так одночасно. У Франції безліч виробників, тобто як торговельну марку певного виробника це поняття розглядати не можна. Але це не головне. Важливіше те, що значною мірою якість залежить від зарубіжних товаровиробників, як від вітчизняних.

Подумайте самі, чи можуть французькі товаровиробники виготовити натяжну стелю за розмірами та конфігурацією вашої кімнати? Звичайно, ні. Тобто можуть, звичайно, за окремим замовленням. Але це обійдеться, ой, як дорого. Адже ми говоримо про масове виробництво. Аналогічна ситуація з відомішими на ринку німецькими пластиковими вікнами. Адже ніхто ж не очікує, що "вікна від Вінбау" привезуть із Німеччини у зібраному вигляді із встановленими ручками та засувками? Комплектуючими для натяжної стелі є:

  • сама плівка (або тканина);
  • алюмінієвий або пластиковий профіль;
  • кріпильні матеріали;
  • та й ще деякі дрібниці.

Везти профіль із Франції невигідно, тим більше, що його чудово роблять і в нашій країні — це не таке високотехнологічне виробництво. Розкрій плівки чи тканини, а також монтаж здійснюють вітчизняні майстри. То що ж залишається Франції?

французька стеля

Лише матеріал. Але найсмішніше, що "французькі" стелі можуть бути виготовлені зовсім не у Франції. Зазвичай під цією фразою розуміється тільки те, що вони виготовлені з ПВХ за певною технологією, яка була винайдена у Франції. І звідки вони, мабуть, "приїхали" до нас. А нині її застосовують у багатьох країнах багато компаній.

Від чого насправді залежить якість стелі

Що ж випливає із вищевикладеного? Якість наполовину, якщо не більше, залежатиме від того, наскільки кваліфікованими виявляться майстри, які його монтуватимуть. Тому до вибору компанії, яка здійснюватиме установку, слід поставитися серйозно.

Категория: Ремонт | Просмотров: 1501 | Добавил: biuro | Теги: французька стеля | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar