Главная » 2022 » Січень » 20 » Як обрати свіжі квіти: ознаки та критерії якості бутонів
11:13
Як обрати свіжі квіти: ознаки та критерії якості бутонів

свіжі квіти якість бутон Квіти є найкращою прикрасою будь-якого свята. Вітання, що проголошене у тандемі із врученням букету, стане найкращим сюрпризом на урочистій події. Квіти можуть стати основним подарунком або ж доповненням до нього – все залежить від якості та розмірів букету. Свіжі, правильно підібрані квіти, що гармонійно доповнюють один одного, є чудовим презентом.

На урочистості, що відзначаються із розмахом, наприклад, весілля, ювілеї, річниці, заведено підносити великий букет із безліччю різноманітних бутонів. На допомогу з вирішенням питання, де купити квіти оптом, прийде магазин GoldenFlora, де можна замовити букет онлайн.

Правила вибору свіжих квітів

Бажано, щоб букет був скомпонований флористом просто під час візиту до салону. Тоді можна краще розглянути стан квітів та ступінь їх свіжості.

Обирати квіти необхідно у спеціалізованих магазинах, які обладнані всією необхідною для зберігання квітів технікою. Наприклад, холодильником, що підтримує сталу температуру, потрібну для збереження бутонів. Правильна температура коливається в межах +8°С та зберігає зрізаний бутон у товарному вигляді довгий час.

Критерії якості бутонів

У салоні необхідно уважно розглянути квіти, які були обрані. Флорист зобов'язаний надати час на перевірку букету. Можна торкатися, рухати та переставляти окремі елементи з дозволу продавця.

Основні критерії, яким має відповідати свіжозрізана квітка:

● зелене та еластичне листя;

● вологі краї зрізу та світла середина стебла;

● відсутність темної та липкої шкірки на стеблах;

● гладкий та пружний бутон без темних плям та крапель.

Листочки повинні бути гладкими, без сторонніх плям та тріщин. Якщо ж їх взагалі немає на стеблі, не варто віддавати перевагу цій квітці – вона уже довго чекає на свого майбутнього власника. Інколи листя спеціально підрізають, щоб ввести в оману щодо свіжості бутонів.

Наявність штучних прикрас також не повинна додавати впевненості щодо якості. Яскраві блискітки, фарба незвичайного кольору та різнокольорові стрічки можуть приховувати незначні дефекти пелюсток.

свіжі квіти якість бутон

Найпомітнішою частиною квітки є її бутон. Він повинен мати правильну форму та гладкі, еластичні пелюстки без плям. При відгинанні вбік вони повинні пружно повертатися у початкову позицію. Це і є основною ознакою свіжості, адже з часом гнучкість щезає, а на її місце приходить в'ялість.

Враховуючи ці моменти, ви зможете підібрати дійсно свіжі квіти, які довго будуть радувати отримувача.

Категория: Полезные советы | Просмотров: 2471 | Добавил: redaktor | Теги: свіжі, якість, бутон, квіти | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar