Главная » 2019 » Березень » 26 » Як вибрати ламінат: поради
12:31
Як вибрати ламінат: поради

Як вибрати ламінат: поради

як вибрати ламінат Завдяки своїм відмінним зовнішнім характеристикам і експлуатаційним якостям ламінат став одним з найпопулярніших підлогових покриттів. Крім того, він легкий в монтажі, стійкий до пошкоджень, оптимальний за вартістю і має масу інших переваг.

Однак, навіть враховуючи всі його позитивні якості як підлогового покриття, покупці не застраховані від розчарувань. У більшості випадків вони виникають при виборі покриття тільки за ціною і зовнішнім виглядом, без урахування характеристик. І це не дивно, асортимент здатний заплутати навіть найвибагливішого покупця. Тож як правильно вибрати ламінат? І на які параметри необхідно звернути увагу?

Які критерії важливі при виборі ламінату?

Вибираючи підлогове покриття, не обов'язково "студіювати" характеристики вироби, досить звернути увагу на такі критерії:

  1. вартість;
  2. колір і текстура;
  3. умови експлуатації;
  4. виробники.

Види ламінату

За малюнком найбільш часто зустрічається ламінат з обробкою під дерев'яну підлогу або паркетну дошку. Вироби такого формату представлені в широкому розмаїтті і різних відтінках, що імітують породи дерева. Такий деталізований малюнок дійсно легко сплутати зі справжнім деревом, особливо, якщо поверхня має тиснення. Такий варіант дорожчий, але і більш практичніший - на ньому не залишаються розводи від миття і він приємніше на дотик.

Не меншою популярністю користуються моделі з імітацією каменю або керамічної плитки. Виробники можуть запропонувати масу цікавих дизайнерських рішень для оформлення приміщення в будь-якому стилі.

Як вже говорилося вище, варто звернути увагу на рельєфність поверхні ламінату. Варіанти з тисненням вважаються більш престижними - такі моделі випускають практично всі західні виробники.

Категория: Полезные советы | Просмотров: 5211 | Добавил: biuro | Теги: ламінат | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar