Главная » 2022 » Серпень » 4 » Нові квартири економ класу з оздобленням: де шукати каверзу
09:47
Нові квартири економ класу з оздобленням: де шукати каверзу

квартира оздоблення На жаль, швидкі темпи будівництва житла в наш час тягнуть за собою неминучі в цьому випадку витрати, які відбиваються в результаті на настрої новоселів, та й на їх гаманцях теж. Більшість квартир, що навіть продаються з готовим внутрішнім оздобленням, відразу вимагають ремонту – і це реалії, а не вигадка.

Не будемо говорити про ті квартири, які продаються без обробки, не будемо також торкатися теми навмисного перепланування оброблених квартир - у цих ситуаціях покупець свідомо згоден на витрати, пов'язані з ремонтом.

Що ж нас чекає у оздоблених квартирах економ-класу?

Насамперед нас чекають нерівно відштукатурені стіни, на які поклеєні, часто також нерівно, шпалери, та ще й поклеєні потоковим методом з використанням далеко не найякіснішого клею. Забудовника цікавить саме виконання обіцяної обробки як факт, а не якість цієї обробки у сухому залишку.

Другий критичний момент, що потребує негайного ремонту — щілини в стиках між бетонними плитами. У кращому випадку вони забиті нещільним шаром скловолокна і зверху заштукатурені, але буває, що цього немає: просто шпалери поклеїли прямо по щілинах, а внизу плінтус прибили. Що відбувається до зими у такій квартирі - знають усі.

І третій важливий фактор, що вимагає ремонту — дуже низької якості сантехніка, яка встановлюється. Змішувачі почнуть текти у перші два місяці обов'язково, що через встановлені лічильники на воду просто так ніхто терпіти не стане – дорого. Тому сантехніку теж доводиться замінювати в перший же місяць.

квартира оздоблення

Все це в результаті підвищує вартість житла з обробкою в секторі економ класу ще на стадії в'їзду в нову квартиру. Способи боротьби за якість стандартні - регулярне відвідування об'єкта, що будується, контроль виконуваних робіт. Якщо це неможливо, варто спробувати делегувати цю місію продавцю.

Категория: Ремонт | Просмотров: 1591 | Добавил: biuro | Теги: клас, квартира, економ, оздоблення | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar