Главная » 2022 » Липень » 29 » Покрівельні роботи варто замовляти у професіоналів
18:13
Покрівельні роботи варто замовляти у професіоналів

покрівля Протягом досить тривалого часу торгівельно-монтажна компанія (ТМК) "Нове місто", надає послуги з монтажу дахів мансардних, горищних, скатних та багатьох інших типів, не утеплених та утеплених. Покрівельні роботи можуть бути виконані як під час реконструкції будинків, так і під час нового будівництва, часткової заміни даху вже існуючої споруди, будівлі. Саме тому покрівельні роботи Тернопіль замовляє саме у цих спеціалістів, детальну інформацію про яких можна знайти на офіційному сайті компанії novemisto.biz.

Плоска покрівля

В першу чергу, покрівельні роботи, які проводяться, залежать від надійності покрівлі - з ухилів. Вимірюється ухил покрівлі у відсотках. Якщо Ваша покрівля має ухил 0%, то на ній накопичуватиметься вода. Покрівлі, що мають ухил від 2% до 10% можуть максимально швидко позбавлятися води, тим самим створюючи найбільш оптимальні умови роботи.

Вода, що затримується на даху, поступово починає руйнувати покрівельний матеріал. Якщо в покрівельному покритті з'явився невеликий дефект, але поверхня має гарний ухил, то це не зможе призвести до серйозних наслідків, у той час як у зоні застійної області води, в якій з'являються дефекти, тільки погіршує і без того вже серйозну проблему.

Не слід виготовляти нову покрівлю, яка має ухил менше 2%, а під час ремонту створювати ухил менше 1%. Найкращим варіантом буде, якщо покрівля матиме ухил забезпечений конфігурацією основи. Під час ремонту часто доводиться забезпечувати ухилами покрівлю додатково. Найшвидше і найзручніше виготовляються ухили з клиноподібної ізоляції, але не варто забувати про те, що обійдеться це дорого. Саме тому в багатьох випадках доводиться засипати дерев'яні осередки керамзитом, виготовляючи розухилку з цементно-піщаної або асфальтної стяжки. Не маючи гарного ухилу, який зміг би забезпечити безперешкодний стік води, про надійну покрівлю не може бути й мови, незалежно від того, з якого матеріалу вона буде виготовлена.

Водостоки

Вода, яка стікає поверхнею покрівлі, може залишатися в нижній точці, якщо немає правильно встановлених водостоків. Вирви повинні бути розташовані в тому місці, де вони зможуть ефективно приймати воду, а не там, де це зробити зручніше і дешевше. Наприклад, деякі проектувальники ставлять вирви біля опорних колонок. Природно, що після монтажу покрівлі деформується її основа через власну вагу і дана точка може стати не найнижчою, а навпаки найвищою, тим більше, якщо всі ухили основи, які необхідні, не забезпечені.

покрівля

Під час встановлення та проектування водоприймальних систем, потрібно дотримуватися простих правил, які покращують режим функціонування покрівлі: водостоки повинні бути розташовані за площею покрівлі рівномірно в найнижчих місцях.

Виконання покрівельних робіт

Якщо Вам необхідний якісний монтаж покрівлі, ТМК "Нове місто" завжди готова прийти Вам на допомогу. Компанія виконає свою роботу:

  • якісно;
  • за прийнятною ціною;
  • на всі види робіт надається гарантія.

Враховуючи вище наведені фактори, радимо прямо зараз звернутися за консультацією до фахівців, а якщо не має потреби наразі в таких послугах, тоді просто не забудьте додати сайт novemisto.biz собі в закладки.

Категория: Стройка | Просмотров: 2251 | Добавил: biuro | Теги: робота, покрівля | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar