Главная » 2022 » Серпень » 23 » Сантехніка: акрилові ванни
17:53
Сантехніка: акрилові ванни

акрилова ванна Історія ванни налічує понад п'ять тисяч років і не думає закінчуватись. Якщо до кінця двадцятого століття форма ванни практично не змінювалася, то за останні двадцять років з'явилося таке розмаїття ванн, якого не було за всю їхню довгу історію. На зміну важкому чавуну, тендітному каменю та недовговічній сталі прийшли синтетичні матеріали. Найпопулярніший з них – акрил.

Різноманітність форм

Найзвичніша форма ванни - у вигляді округленого прямокутника. Розміри ванн можуть змінюватись від невеликих, довжиною від 140 см і шириною від 70 см. Мінімальний об'єм ванни 160 літрів, верхньої межі, як звичайно, немає.

Ванна з одним округленим кутом виглядає вже цікавіше. А якщо сама чаша не овальна, а у вигляді вісімки? Чи, з одного боку, зроблено сидіння? Наступний крок – кутова ванна. Вона буває набагато просторішою та об'ємнішою. Кругла чаша підійде любителям нестандартних рішень, овальна ідеально підходить для дітей, ванна з однією зрізаною стороною поміститься в приміщення, куди не стане звичайна ванна. Всі ванни забезпечені системою зливу-переливу, що запобігає переповненню ванни.

Нові можливості

Принципово новим кроком уперед став винахід гідромасажу. Ванни з гідромасажем були вигадані в Німеччині в 30-ті роки для реабілітації хворих після тяжких травм. Але незабаром гідромасажні ванни оцінили і здорові люди: така ванна нормалізує сон, покращує харчування клітин, розслаблює, знімає стрес.

акрилова ванна

Гідромасажна ванна є ванною з вбудованими форсунками, з яких під тиском подається вода. Розташовані форсунки таким чином, щоб впливати на найважливіші ділянки тіла: крижово-поперековий відділ, ноги, боки… Струмінь спрямований не під прямим кутом, а під нахилом – це посилює дію масажу.

Гідромасажні ванни керуються електронною системою, гідромасаж доповнений аеромасажем. Сімейні пари можуть придбати двомісну модель — це ощадливо… і романтично. Кількість форсунок та їхнє розташування ви вибираєте на свій розсуд.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1721 | Добавил: biuro | Теги: сантехніка, акрилова, ванна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar