Главная » 2022 » Серпень » 7 » Ванна кімната: що потрібно для комфорту
13:31
Ванна кімната: що потрібно для комфорту

дизайн ванна кімната Як виглядатиме ваша ванна кімната і наскільки вам у ній буде комфортно та зручно, від цього залежить і ваш настрій. По-перше, вранці. Рідко хто вийде з дому вранці, не побувавши попередньо у ванній. Тому, по-друге, якщо ванна зроблена на ваш смак водні процедури будуть приносити задоволення. Настрій підвищуватиметься просто автоматично, а зранку - це важливо. Перш ніж приступати до облаштування ванної кімнати, потрібно уявити (записати, а то й намалювати), що має бути і як.

Щоб ванна кімната перетворилася на місце не тільки для душу, а й для душі, прикрасити її можна:

  • незвичайними дзеркалами;
  • вазами;
  • шафками оригінального дизайну.

Замість традиційного умивальника можна поставити гарний столик із вмонтованою в нього раковиною.

Меблі для ванної повинні бути зручними, місткими і займати трохи місця, якщо в цьому є необхідність. Зроблена вона має бути з вологостійких матеріалів. Матеріали, що входять в набори для ванн - петлі, ручки, ніжки тощо робляться з хромованого металу. Кольорове рішення меблів може бути будь-яке, на ваш смак, але тут слід врахувати, що кольори самі по собі впливають на наш стан, тому до вибору слід розумно підходити.

Можна зробити шафки з напівпрозорого кольорового скла, це красиво, і видно, що де лежить. Над раковиною можна повісити невелику шафку з дзеркалом та підсвічуванням. У неї можна помістити всякі косметичні дрібниці на кшталт лосьйонів, кремів і т.д. Для зручності ще в цю ж шафку можна вмонтувати розетку.

Для всякого господарського приладдя на кшталт засобів для чищення, порошків і т.д. замовляється (або купується готова, якщо планування дозволяє) настінна шафа, більш містка, з великою кількістю полиць. Навіть якщо ванна маленька, все одно можна розмістити меблі так, що вони не заважатимуть. Наприклад, "у хрущовці", у ванній поєднаній із санвузлом, можна зробити підвісну шафу на протилежній стіні від ванної, цілком місткою, і заважати вона нікому не буде.

дизайн ванна кімната

Можна придбати комплекти підвісних меблів з дверцятами, що зсуваються вгору, з внутрішнім підсвічуванням, із вбудованим збільшувальним дзеркалом. У набір може входити склянка для щіток і пристрій, що оберігає дверцята від падіння. До меблів можуть додаватись різні аксесуари, наприклад, висувні візки, кошики для білизни і т.д.

До речі, для самої ванної замість традиційної фіранки альтернативою може виступати складний екран із пластику або оргскла. Він монтується на опорні штанги, які за допомогою затискачів прикріплюються до кромки ванни, підлоги та стелі. Виглядає нестандартно та оригінально.

Категория: Дизайн | Просмотров: 1761 | Добавил: biuro | Теги: комфорт, ванна, Кімната | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar