Главная » 2019 » Березень » 15 » Диванні подушки - практичність, економія, краса
15:44
Диванні подушки - практичність, економія, краса

Диванні подушки - практичність, економія, краса

Найбільш практичним варіантом дивана є модель з подушками. У разі зносу або пошкодження замінити диванні подушки набагато легше, а головне - дешевше, ніж весь диван. Міцна каркасна основа може служити десятиліттями, і зовсім нема чого її викидати, якщо кішка роздерла оббивку або на тканину посаджено незмивну пляму - легше поміняти зіпсовану подушку.

Ще один плюс подушок - можливість заміни оббивки при зміні дизайну кімнати, коли хочеться змін, але немає коштів на великі покупки. При цьому потрібно врахувати тип: подушки можуть мати жорсткий каркас або бути повністю м'якими. В останньому випадку простіше замінити диванну подушку повністю, а не перетягувати тканину.

М'які подушки для дивана можуть також стати простором для творчих експериментів: для них можна зшити оригінальні чохли, зробити вишивку. Якщо ж Вам не до смаку "милі" елементи декору - вибирайте шкіряну оббивку, яка буде і м'якою, і стильною одночасно.

Єдиним мінусом будуть неминучі нерівності в місцях стику подушок. Тому, якщо Ви плануєте спати на дивані, виберіть іншу модель, а краще - ліжко.

Категория: Дизайн | Просмотров: 7571 | Добавил: biuro | Теги: дизайн, поради, подушки, диван | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar