Главная » 2019 » Травень » 24 » Як доглядати за душовою кабіною: корисні поради
08:39
Як доглядати за душовою кабіною: корисні поради

Як доглядати за душовою кабіною: корисні поради

догляд за душовою кабіною Блиск хромованих елементів, гладкість акрилового піддону і абсолютно прозоре скло - така душова кабіна буває тільки в магазині і в перший день після установки. Щоденні водні процедури всіх членів сім'ї, в прямому сенсі слова, накладають на сантехніку свій відбиток - фабричний лиск пропадає, скла покриваються вапном, метал втрачає свій блиск. Ми розповімо Вам, як правильно доглядати за душовою кабіною, щоб вона приносила не тільки користь, але і радість.

Чистимо дверцята

Якщо Ви не хочете раз в тиждень робити подвиг щодо відтирання вапняного нальоту, який в'ївся в конструкцію, тоді візьміть за правило протирати м'якою тканиною або згоном для води всі прозорі елементи кабіни кожен раз після прийняття душу. Якщо ж сталося так, що сліди вже є, то озбройтеся засобом, який підійде саме для Вашої кабіни. Адже дверцята можуть бути виконані як зі скла, так і з прозорого пластика. Як правило, подібні засоби для чищення випускаються у форматі спреїв. При використанні чистячих засобів дотримуйте інструкції.

Чистимо піддон

Попередити виникнення нальоту на його стінках просто - обполіскуйте кабіну після кожного використання і протирайте насухо. Якщо ж наліт на піддоні вже є, використовуйте для його видалення м'які губки та засоби для чищення для акрилу, що не містять абразивів. Після прибирання протріть піддон насухо.

Поліруємо металеві елементи

Мильні розводи та засохлі краплі води залишаються не тільки на склі та дверцятах - вони з'являються і на:

  1. кранах;
  2. ручках;
  3. душових лейках;
  4. форсунках;
  5. регуляторах.

Можна після кожного використання кабіни обливати металеві деталі гарячою водою і протирати ганчірочкою з мікрофібри насухо в якості профілактичного заходу. Для видалення більш серйозних забруднень скористайтеся звичайним миючим засобом для хромованих поверхонь.

Не використовуйте оцет, лимонну кислоту, соду і органічні розчинники - ці речовини можуть пошкодити пластик і залишити на поверхнях подряпини.

Категория: Полезные советы | Просмотров: 5641 | Добавил: biuro | Теги: догляд, душова, кабіна, поради | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar