Главная » 2019 » Травень » 23 » Як вибрати рушникосушку: поради
10:24
Як вибрати рушникосушку: поради

Як вибрати рушникосушку: поради

рушникосушка При виборі рушникосушки варто орієнтуватися як на власні смакові переваги, так і на її форму, вартість і, звичайно ж, вид. Від останнього буде залежати не тільки можливість обігріву приміщення при відключенні гарячої води, але й інтер'єр Вашого санвузла.

Види рушникосушок

Водяні

Спочатку встановлені в більшості ванних кімнат. Конструкція таких пристроїв проста - труба, якою циркулює гаряча вода, вигнута у вигляді букви П або М. Водяна рушникосушка може функціонувати тільки при наявності гарячого водопостачання. Якщо на магістралях проводяться роботи, то рушникосушка не нагріватиметься, поки воду знову не пустять трубами. У разі, якщо пристрій підведено до системи опалення, воно працює тільки під час опалювального сезону.

Електричні

Рушникосушки такого виду не залежить від водопостачання і можуть бути встановлені як у ванній кімнаті, так і на кухні, в коморі або передпокої. Їхня конструкція буває найрізноманітнішою - від традиційних конфігурацій в формі букв М і П до своєрідних сходів, багаторівневих змійовиків і полиць. Електричні рушникосушки не залежить від температури води і її наявності - вони просто включаються в розетку.

Комбіновані

Такі агрегати поєднують в собі особливості водяних і електричних рушникосушок. Вони підключаються до системи гарячого водопостачання або опалення, а також мають секцію, яка може працювати і від електромережі. Подібне рішення останнім часом користується все більшим попитом, бо дає можливість отримувати тепло у ванній кімнаті практично безперервно.

Категория: Полезные советы | Просмотров: 4111 | Добавил: biuro | Теги: рушникосушка, поради | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar